Θεραπεία Ρέικι

Sessions > Θεραπεία Ρέικι

Θεραπεία Ρέικι

Sessions > Θεραπεία Ρέικι

Το Ρεϊκι είναι μια αρχαία μέθοδος φυσικής θεραπείας του σώματος και του νου που γίνεται με την προβολή ενέργειας πάνω σε σημεία που πάσχουν.

Η ενέργεια γειώνεται από τον θεραπευτή που έχει εκπαιδευτεί πάνω σε αυτό και με τη προβολή των χεριών του εργάζεται πάνω σε σημεία που ονομάζουμε ενεργειακά κέντρα.
Με τη σειρά της, η ενέργεια διαχέεται από τα ενεργειακά κέντρα (7 βασικά) στους παράλληλους κεντρικούς μεσημβρινούς που ελέγχουν όλα τα νεύρα με αποτέλεσμα το σώμα να γεμίζει με αυτή τη θεραπευτική ενέργεια.
Στο πέρασμα της δημιουργείται αποσυμφόρηση ή γέμισμα των σημείων που έχουν εκδηλώσει κάποιο μπλοκάρισμα ή πάθηση.
Η λέξη Ρεϊκι σημαίνει ροή ενέργειας και έτσι ακριβώς λειτουργεί.
Η ενέργεια δεν είναι τίποτε άλλο από ένα κομμάτι από το σύμπαν, ένα δώρο που μας δόθηκε από το Δημιουργό για να θεραπευόμαστε φυσικά.
Ο ιδρυτής του Ρέϊκι, Μικάο Ουσούι (Ιάπωνας μοναχός) ανακάλυψε τον τρόπο σύνδεσης με αυτή την ενέργεια και έτσι μπόρεσε να το μεταδώσει και σε άλλους με τη πρόθεση να τους εκπαιδεύσει σε αυτή τη θεραπευτική μέθοδο.

Τα αρχαία σύμβολα που ήρθαν στα χέρια του λέγεται πως είναι τα κλειδιά θεραπευτικών συνδέσεων που μεγάλοι Διδάσκαλοι και Θαυματουργοί Θεραπευτές έκαναν χρήση στην Ανατολή.

Προγραμμάτισε μια προσωπική συνεδρία

Photo Gallery

Δωρεάν Διάγνωση / Ερωτήσεις