Θεραπεία Χώρου Feng Shui

Sessions > Θεραπεία Χώρου Feng Shui

Θεραπεία Χώρου Feng Shui

Sessions > Θεραπεία Χώρου Feng Shui

Το Φενγκ Σουι δεν είναι για ανθρώπους που θέλουν να διακοσμήσουν το χώρο τους με κινέζικα στοιχεία.

Είναι για ανθρώπους που θέλουν να γνωρίζουν τι ενέργειες “συγκατοικούν” μαζί τους και πως μπορούν να κάνουν ευχάριστη και εποικοδομητική αυτή τη…συγκατοίκηση.

Στο κέντρο θεραπείας και έρευνας Ιλαρίων, διδάσκουμε το Κρυσταλλικό Φενγκ Σούι μέχρι το βαθμό που θα μπορείτε και εσείς να “θεραπεύετε” τις ενέργειες γύρω σας.

Οι μελέτες Φενγκ Σούι δίνουν πληροφορίες για το χώρο σας, έτσι ώστε να ξέρετε που επενδύετε και τι περιμένετε.

Το Φενγκ Σούι είναι το κλειδί που θα σας βοηθήσει στο “Μπλοκάρισμα” αρνητικών ενεργειών ώστε να απομακρύνετε αναπάντεχες κακοτυχίες και αναποδιές.
Ο συνδυασμός του Παραδοσιακού Φένγκ Σούι και του Κρυσταλλικού Φενγκ Σούι επισφραγίζει τη σχέση που έχουν μεταξύ τους τα ακόλουθα:

Ουρανός-Γη  Άνθρωπος – Συμπαντικές ενέργειες- Γήινες ενέργειες.

Το κρυσταλλικό Φενγκ Σούι είναι η συγχώνευση ορυκτών και 5 στοιχείων.

Άνεμος και νερό – ενέργειες και δρόμοι. Η κίνηση-ροή των ενεργειών γύρω μας είναι η ακριβής μετάφραση της μεταφορικής φράσης άνεμος και νερό.

“ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΟ FENG SHUI” ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ

Ξεκινάμε τον πρώτο κύκλο Παραδοσιακού Φένγκ Σούι με στόχο να γνωρίσετε τις βασικές αρχές αυτής της τέχνης-επιστήμης και να κατανοηθεί ο τρόπος προσέγγισης των ενεργειών.

Η προσέγγιση μας είναι θεωρητική αλλά και βιωματική προσφέροντας έτσι ολοκληρωμένη την εμπειρία της ενέργειας.

Στο πρώτο επίπεδο αναλύονται τα εξής:

  • Τι είναι το Φενγκ Σούι
  • Είδη ενεργειών και κατηγοριών
  • Το γιν και γιανγκ
  • Τα 5 στοιχεία και οι κύκλοι τους
  • Τρίγραμμα και κρύσταλλοι
  • Αντιμετώπιση αρνητικών ενεργειών
  • Luo Shu, πάκουα
  • Ερμηνεία κατευθύνσεων
  • Ερμηνεία αριθμών
  • Βάσεις εσωτερικής διακόσμησης

 

Ο τρόπος διδασκαλίας χωρίζεται σε 4 επίπεδα σεμιναρίων, ίδιας ή μικρότερης διάρκειας, ανάλογα με το θέμα έτσι ώστε και το κόστος να είναι προσιτό αλλά και η γνώση να αφομοιωθεί καλύτερα.

Διδάσκει η Μαλαματένια Καϊντατζή κάτοχος επαγγελματικού διπλώματος Φενγκ Σουι Ιπτάμενων Άστρων, σύμβουλος Φένγκ Σούι απο το 2003.

Προγραμμάτισε μια προσωπική συνεδρία

Photo Gallery

Περισσότερα για

Θεραπεία Χώρου Feng Shui

Ο φτωχός…καθρέπτης.

Φτώχεια τεράστια όταν ο καθρέπτης σου, δείχνει δυστυχία! Φτώχεια τεράστια όταν είσαι πνιγμένος στην ύλη, τα πλούτη, τους τίτλους και ο καθρέπτης πάλι δείχνει δυστυχία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Το καμουφλάζ

Κάποιοι άνθρωποι καμουφλάρουν τόσο πολύ τα συναισθήματά τους που είναι αδύνατον να επικοινωνήσεις με αυτά. Οι λέξεις μπερδεύουν ακόμα περισσότερο και το χάος στην επικοινωνία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Εσύ απλά συνεχίζεις…

Χωρίς αλλαγές η ζωή θα ήταν μια βαρετή επίπεδη ευθεία, πάνω στην ευθεία όμως προέκυψαν πολλά σημεία, που έκαναν τη διαφορά, με την ευθεία να

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Φως VS Σκοτάδι.

Όταν βλέπεις την οδό, όταν βλέπεις το φως και δεν το ακολουθείς, μη ξαφνιαστείς αν το σκοτάδι εμφανιστεί και σε καλύψει. Το ερώτημα που αναδύεται…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Δείξε τη δύναμή σου

Τώρα δείξε τη δύναμή σου. Τώρα είναι η ώρα να ακουστεί η φωνή της Δικαιοσύνης. Τώρα είναι η ώρα να σταθείς αγέρωχος μπροστά και να

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Δωρεάν Διάγνωση / Ερωτήσεις