Κρυσταλλοθεραπεία

Sessions > Κρυσταλλοθεραπεία

Κρυσταλλοθεραπεία

Sessions > Κρυσταλλοθεραπεία

ATMA CRYSTAL HEALING

Στον πλανήτη Γη έχουν καταμετρηθεί περίπου 5000 διαφορετικά ορυκτά.
Η πληθώρα δονήσεων και διαφορετικών ενεργειών, μας γεμίζουν με αναρίθμητες δυνατότητες πάνω στη θεραπεία με κρυστάλλους.

Επίσημα έχουν εξεταστεί 200 πετρώματα για την αποτελεσματικότητά τους επάνω σε διάφορες παθήσεις.
Η χρήση των ορυκτών για θεραπευτικούς σκοπούς είχε ξεκινήσει από το 30.000 π.Χ, την εποχή του Ηomo Sapiens.

Στην Ελλάδα η πρώτη γραπτή αναφορά έγινε τον 5ο αιώνα π.Χ από τον Ξενοφάνη Κολυφώνιο, που ήταν  ο πρώτος που έγραψε πως τα πετρώματα είναι έμβια όντα. Ο Πριαμίδης Θειοδάμας επίσης είχε γράψει στον Ορφέα για 30 διαφορετικά πετρώματα και τις ιδιότητες τους επάνω στη θεραπεία ασθενειών. Συγκεκριμένα έγραφε για τον λεπιδόλιθο ότι η περιεκτικότητα του σε λίθιο  τον έκανε απαραίτητο κρύσταλλο για τα νεφρά..

Στην κλασσική ιατρική χρησιμοποιούν επίσης το λίθιο σε άλλη μορφή για να γιατρέψουν τα νεφρά.
Το 3ο αιώνα ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Επιφάνειος μελέτησε και έγραψε σχετικό βιβλίο για τα πετρώματα.
Στις μέρες μας, οι τελευταίες επιστημονικές αναλύσεις δείχνουν ότι τα πετρώματα έχουν DNA αλλά όχι συνείδηση.

Για το λόγο αυτό γίνονται καλοί συνεργάτες σε μια θεραπεία.

Η Κρυσταλλοθεραπεία δουλεύει με την χρήση ορυκτών μικρού μεγέθους πάνω σε σημεία ή με την χρήση ειδικών λέιζερ (ράβδους κρυστάλλων ) για θεραπεία με στόχο την ενεργειακή εγχείρηση, μετακινώντας το παθογόνο σημείο και επιδιορθώνοντας την περιοχή. Οι κρύσταλλοι από τη φύση τους εκπέμπουν υψηλές δονήσεις ενέργειας που επηρεάζουν τις δικές μας δονήσεις με αποτέλεσμα να γίνεται συνεργασία των δύο με στόχο την εξισορρόπηση, απελευθέρωση και ενδυνάμωση περιοχών που ζητούν θεραπεία. Μην ξεχνάμε πως οι κρύσταλλοι έχουν συστατικά που πολλές φορές συναντάμε και στη συμβατική ιατρική σε μορφή κάψουλας ή συμπληρωμάτων.

Λαμπρό παράδειγμα ο Ασβεστίτης που περιέχει ασβέστιο και βοηθά σε παθήσεις που ο οργανισμός χρειάζεται να παράγει και να αποθηκεύει το ασβέστιο (οστά, μνήμη, όραση κ.α). Η διαφορά με τους μαγνήτες είναι ότι στους κρυστάλλους χρειάζεται η γνώση και η εργασία του ανθρώπου πάνω τους ενώ στους μαγνήτες η λειτουργία γίνεται μόνη της.

Το ATMA CRYSTAL HEALING χωρίζεται σε 2 Επίπεδα και σε ένα τρίτο αν και εφόσον ο θεραπευτής θέλει να ακολουθήσει τον δρόμο της Διδασκαλίας . Η ύλη του σεμιναρίου συνδέεται με την Ατλάντια εποχή που μεταφέρθηκε στους Σαμάνους, Ινδούς και την Ταϋλάνδη μέσω του Ιλαρίων αλλά και από την ίδια τη φυλή των Ατλάντιων.

Στο χώρο μας διδάσκουμε το ATMA CRYSTAL HEALING (κρυσταλλοθεραπεία) υπό προϋποθέσεις τηρώντας έτσι το υψηλό επίπεδο γνώσης χωρίς διαρροές.

 

 

Περισσότερες πληροφορίες για το Σεμινάριο εδώ.

Επιπλέον αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό και τη φόρτιση κρυστάλλων για χώρους ή για προσωπική χρήση όπως και τον προγραμματισμό αυτών για συγκεκριμένη χρήση.

 

Προγραμμάτισε μια προσωπική συνεδρία

Δωρεάν Διάγνωση / Ερωτήσεις