Ασκληπιακή Εγκοίμηση

Seminars > Σεμινάρια Αυτογνωσίας > Ασκληπιακή Εγκοίμηση

Ο Όρκος του Ιπποκράτη ξεκινά με τον Ασκληπιό και την Υγεία. Όλοι Οι Γιατροί στον πλανήτη μας ορκίζονται στα ονόματα τους. Ο Ασκληπιός μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένας (πέρα απο τα ταμπού των δογμάτων), που είχε το πιο οργανωμένο σύστημα φυσικής ίασης όπως και αναπτυγμένες γνώσεις χειρουργικής. Στα Ασκληπιεία του υπήρχαν πολλές δραστηριότητες για τους ασθενείς όπως και το διάσημο «Άβατον».
Το «Άβατον» ήταν ένας χώρος σκοτεινός που μεταφορικά αντιπροσώπευε τις σκοτεινές περιοχές του εαυτού του ασθενούς, αλλά και την ίδια την ασθένεια.
Στο Κέντρο Θεραπείας και Έρευνας προσεγγίζουμε τις μεθόδους του Ασκληπιού και τα οφέλη τους, με στόχο πάντα μέσα από την Έρευνα να αναζητούμε το καλύτερο δυνατό για τη θεραπεία των ανθρώπων.
Η Εγκοίμηση  είναι μια βιωματική κατάσταση που καμία περιγραφή δεν θα μπορούσε να καλύψει θεωρητικά κάποιον στο τι συμβαίνει κατά τη διάρκεια. Για το λόγο αυτό, επειδή η εμπειρία είναι ξεχωριστή για τον καθένα, αυτό που χρειάζεται να γνωρίζετε είναι ότι θα μπείτε σε ένα στάδιο βαθιάς χαλάρωσης που θα εξελιχθεί σε ύπνο για να προκύψει η θεραπεία.
Είναι μοναδική και άμεση η Επαφή με τον Ασκληπιό αφήνοντας τη θεραπευτική ενέργεια του να σας μεταφέρει και να σας κοιμίσει στο «Άβατον».
Η θεραπεία έχει πολλές όψεις και για το λόγο αυτό καθένας μας κάτι έχει να αποχωριστεί και να θεραπεύσει.
Καλό θα ήταν την ημέρα της Εγκοίμησης να έχετε γευματίσει αρκετές ώρες πριν, με χορτοφαγική τροφή και να φοράτε άνετα ρούχα.

Περιορισμένες θέσεις
Δηλώστε την συμμετοχή σας!

Πρόγραμμα Σεμιναρίων και Διαλογισμών