Ενεργονοητική Νοημοσύνη

Seminars > Σεμινάρια Αυτογνωσίας > Ενεργονοητική Νοημοσύνη

Το σεμινάριο συνδυάζει την έρευνα, τη νοητική και συναισθηματική κάθαρση.Μυεί τον ασκούμενο στα πρώτα βήματα του εσωτερισμού με εύκολες και δυναμικές πρακτικές πάντα με κριτήριο τις ατομικές ανάγκες.
Στο σεμινάριο αυτό γίνεται χαρτογράφηση του ανθρώπου με βιολογικές, ψυχολογικές και μεταφυσικές προσεγγίσεις!
Καθώς η Ενεργονοητική είναι πρωτοπόρος στην ανάλυση και την ίαση, επιφυλάσσει πολλά «δώρα» και απέραντη αφυπνιστική γνώση για τους λάτρεις της έρευνας και της εξέλιξης.

Θα κατανοήσουμε πως η ομάδα αίματος συνδέεται με τους 3 τύπους νοημοσύνης αλλά και με τους 7 Ακτινικούς τύπους ανθρώπων, δίνοντας βαθιά ουσιαστική και επιτυχημένη άσκηση αυτογνωσίας!

Γιατί να παρακολουθήσω αυτό το σεμινάριο ;

• Οι ασκήσεις Αυτογνωσίας σε συνδυασμό με το θεωρητικό μέρος, γίνονται εγχειρίδια ζωής που μπορώ να ανατρέχω όταν χρειάζεται για να θυμίζω στον εαυτό μου ποιός είμαι.
• Ποιά η φυλή μου, ποια η ιστορία μου, ποιά η σημασία του αίματος, και του δείκτη νοημοσύνης αλλά και πως να τους αναπτύξω είναι επίσης ερωτήματα που βρίσκουν απαντήσεις σε αυτό το σεμινάριο.
• Ποιοί είναι οι 3 τύποι νοημοσύνης, σε ποιούς ανήκω και πως να τους αναπτύξω;
• Τι μου ταιριάζει, τι ποιότητες έχω, τι πρέπει να αποφεύγω με βάση τα ατομικά στοιχεία που συγκεντρώνονται σε αυτό το σεμινάριο ανατρέπει τις μέχρι τώρα παγιωμένες εικόνες του εαυτού.
• Γιατί είναι σημαντικό να αναπτύξω τον Συναισθηματικό Δείκτη , τον δείκτη Ευφυΐας , και τον Πνευματικό δείκτη νοημοσύνης;
• Mαθαίνω πώς να αναδύω τον καλύτερο μου εαυτό αλλά και πως να επηρεάζω θετικά τη συμπεριφορά των άλλων. Πώς με απλούς τρόπους συντηρώ αυτή την στάση μόνιμα.

Διάρκεια σεμιναρίου 7 βδομάδες

Περιορισμένες θέσεις
Δηλώστε την συμμετοχή σας!

Πρόγραμμα Σεμιναρίων και Διαλογισμών