Μαγνητοθεραπεία

Seminars > Εκπαίδευση Θεραπευτών > Μαγνητοθεραπεία

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΠΛΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΑΡΧΑΙΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΤΩΝ ΜΑΓΝΗΤΩΝ!

Η χρήση μαγνητών αυξάνει τη ζωτικότητα και εναρμονίζει τις λειτουργίες του οργανισμού. Προσφέροντας θεραπευτική υποστήριξη σε μία μεγάλη γκάμα προβλημάτων υγείας, είναι απλή, αποτελεσματική και προσιτή για όλους μέσα από μια διήμερη εκπαίδευση, είτε είναι επαγγελματίες θεραπευτές και θέλουν να διευρύνουν το εύρος και την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών τους, είτε είναι άνθρωποι που επιζητούν να αποκτήσουν μια σημαντική γνώση- εφόδιο ζωής για να μπορούν μόνοι τους να εναρμονίζουν την ενέργειά τους και να αυξάνουν την ζωτικότητά τους.

Το σεμινάριο είναι ένα τέλειο βοήθημα για Χειροπρακτικούς Φυσιοθεραπευτές, Βελονιστές, Γιατρούς, Μασέρ, Εναλλακτικούς Θεραπευτές και ανειδίκευτους στη θεραπευτική αφου δεν απαιτεί κάποιες ιδαίτερες γνώσεις-χάρισμα.
στο σεμινάριο θα μάθετε:

 • τη χρήση των μαγνητών από την αρχαιότητα μέχρι το σήμερα
 • τους κανόνες του μαγνητικού πεδίου
 • τα μυστικά της χρήσης των μαγνητών υψηλής ισχύος
 • μαγνητικό πεδίο- αύρα- μεσημβρινοί και ροή της ενέργειας των δύο πόλων
 • διάγνωση και εναρμόνιση διαταραχών του μαγνητικού πεδίου
 • μεσημβρινοί ροή ενέργειας και μαγνήτες
 • τα μαγνητικά εκκρεμή και δισκία
 • πρωτόκολλα γενικής εναρμόνισης
 • πρωτόκολλα τοπικής εναρμόνισης οργάνων και ενεργειακών κέντρων
 • τεχνικές αυτοθεραπείας με τη χρήση μαγνητών
 • μυστικά της οικιακής χρήσης μαγνητών
 • πως οι μαγνήτες μπορούν να βελτιώσουν τις αθλητικές επιδόσεις
 • μαγνήτες και διαλογισμός
 • μαγνήτες και ευημερία
 • εργονομία και οργάνωση των θεραπευτικών εργαλείων
 • πλήρης πρακτική εφαρμογή των γνώσεων και των πρωτοκόλλων σε ζευγάρια
 • και άλλες πολλές μοναδικές και σπάνιες πρακτικές γνώσεις

 

Ένα πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο που απελευθερώνει τα χέρια του θεραπευτή και υποστηρίζει τον ασθενή του, με επιπλέον τρόπους.
από την Μαλαματένια Καϊντατζή
Ιδρύτρια του ”Ιλαρίων”- Κέντρο Θεραπείας και Έρευνας-
Ολιστική ενεργειακή Θεραπεύτρια και ιδρύτρια της Ενεργονοητικής Θεραπείας.

Μία από τις γνώσεις που μεταδίδει, προερχόμενη από τους παραδοσιακούς φυσικούς πολυθεραπευτές της Ταϋλάνδης, από τους οποίους η ίδια εκπαιδεύτηκε εκεί, είναι αυτή της Μαγνητοθεραπείας, από το 2005, καθιστώντας το ”Ιλαρίων” το μοναδικό χώρο όπου πραγματοποιείται η συγκεκριμένη εκπαίδευση με την επίσημη πιστοποίηση πανελλαδικά.

Η ύλη περιλαμβάνει θεραπευτικά πρωτόκολλα παθήσεων και πρακτική για ενεργειακή εξισορρόπηση- πρωτόκολλα για
αρθριτικά, κυκλοφορικό, υπέρταση, φλεγμονές, όγκους-αδενώματα, μόλυνση απο ακτινοβολίες- χημειοθεραπείες, σπασίματα, για όλες τις μορφές πόνου και για πολλές άλλες παθήσεις όπως και σε κάθε δυσαρμονία που σχετίζεται με την ενέργεια τα τσάκρα, και τους μεσημβρινούς.

  

Αρχαία κείμενα αναφέρουν τη δύναμη και τη χρήση μαγνητών:
Ο «ιδαίος δάκτυλος»

Ας δούμε όμως τι ήταν ο αρχαίος μαγικός «ιδαίος δάκτυλος»

magnhtotherapeiaΔεν ήταν τίποτ’ άλλο, από ένα σίδερο, ένα δακτυλίδι, ισχυρά μαγνητισμένο, το οποίο χρησιμοποιείτο στους ναούς τους, από ειδικούς ιερείς-ιατρούς, τους «ιδαίους ιατρούς», για θεραπευτικούς σκοπούς.
ο «ιδαίος δάκτυλος» κατέχει μαγικές δυνάμεις. Μαγνητισμένα δακτυλίδια φορούσαν οι μεγάλοι μύστες, σε ορισμένες τελετές.
Επίσης, η Ελληνίδα βασίλισσα της Αιγύπτου, η μακεδονικής καταγωγής όμορφη Kλεοπάτρα φορούσε στο μέτωπό της ένα κόσμημα από φυσικό μαγνήτη, για να καταπολεμά τους πονοκεφάλους και τα συμπτώματα της γήρανσης.

Στην Νότιο Κορέα, μόλις πρόσφατα, ανακοινώθηκε ότι οι επιστήμονες χρησιμοποίησαν ένα μαγνητικό πεδίο για να φθάσουν τα καρκινικά κύτταρα πραγματικά σε αυτοκαταστροφή.

Έτσι, το σώμα, μέσω της διαδικασίας του προγραμματισμένου κυτταρικού θανάτου (PCD), ή της αποπτώσεως, αφαιρεί τα παλαιά, ελαττωματικά, και μολυσμένα κύτταρα.

 

 

Στην απόπτωση, το απορριφθέν κύτταρο ανταποκρίνεται σε ορισμένα σήματα που πέμπονται από το σώμα με τον θρυμματισμό. Τα άνοσα κύτταρα καταναλώνουν έπειτα αυτά τα θραύσματα.
Οι μαγνήτες είναι αυτοί που βοηθούν να προκληθεί αυτή η απόπτωση, λένε οι επιστήμονες.
Οι επιστήμονες πραγματοποίησαν τα πειράματα στα καρκινικά κύτταρα του εντέρου με την χρήση μαγνητικών πεδίων για να επάγει απόπτωση.
Συνέδεσαν νανοσωματίδια σιδήρου σε αντισώματα, τα οποία δεσμεύουν τα μόρια «δεκτών» σε καρκινικά κύτταρα.
Αυτά τα μόρια συγκεντρώνονται όταν εφαρμόζεται το μαγνητικό πεδίο, προκαλώντας το σήμα «αυτοκαταστροφής» και μ’ αυτόν τον τρόπο την απόπτωση.
Στο συγκεκριμένο πείραμα, πάνω από το ήμισυ των κυττάρων καρκίνου του εντέρου κατεστράφησαν όταν το σήμα για την ομαδοποίηση απόπτωσης ετέθη σε ισχύ! Τα ανεπεξέργαστα κύτταρα παρέμειναν ανεπηρέαστα και αβλαβή (βλ. σχ. έρευνα του καθηγητού Jinwoo Cheon, του Πανεπ. Yonsei της Σεούλ).
Κορεάτες επιστήμονες, επίσης, ανακοίνωσαν μέθοδο αποτοξίνωσης του αίματος από τον μόλυβδο (και άλλων βαρέων μετάλλων), η οποία βασίζεται σε μικροσκοπικούς μαγνήτες.
Με μαγνήτες κατάφεραν να απομακρύνουν το 96% των ιόντων μολύβδου από δείγματα αίματος! (βλ. σχ. έρευνα του Ζονγκ Χουα Γιουνγκ, του Εθν. Πανεπ. Γκιεονγκσάνγκ, 2009).
Είναι δε από παλαιότερες έρευνες γνωστό ότι τα μαγνητικά πεδία διεγείρουν τον εγκέφαλο.

 

Περιορισμένες θέσεις
Δηλώστε την συμμετοχή σας!

Photo Gallery

Πρόγραμμα Σεμιναρίων και Διαλογισμών