Ενεργονοητική Ιριδοθεραπεία

Seminars > Εκπαίδευση Θεραπευτών > Ενεργονοητική Ιριδοθεραπεία

Ζήστε τη μεταμορφωτική εμπειρία μέσα από την εκπαίδευση του σεμιναρίου και αποκτήστε τις γνώσεις, τα εφόδια και τη σύνδεση για να θεραπεύετε με ασφάλεια τους εαυτούς σας και τους άλλους!

Γενικές Πληροφορίες

Μαθαίνουμε τη δύναμη της καρδιάς και τη δύναμη της ύπαρξης στην αιωνιότητα με ένα μάντρα που ανοίγει την γνώση της προσωπικής μας ύπαρξης ενωτικά, απελευθερωτικά.

Οι 7 Ακτίνες της ίριδος είναι ενέργειες στο σύμπαν (συγκεκριμένα φωτόνια) που είχαν παρατηρηθεί από ερευνητές πολλών διαφορετικών παραδόσεων και ιδιαίτερα στις φυλές της Αρχαίας Ινδίας και του Θιβέτ. Στην Αρχαία Ελλάδα επίσης έχουν παρατηρηθεί κοινές αναφορές για 7 διαφορετικές ενέργειες εκφραστές των Θείων.
Η λέξη Ακτίνα δόθηκε για να περιγράψει την κατερχόμενη κίνηση των 7 ενεργειών που στο δικό μας πεδίο συγχωνεύονται και δημιουργούν τα πάντα. Οι 7 Ακτίνες είναι ενέργειες που αποτελούμαστε καί έχουν διπλή εκδήλωση πάνω μας. Η εξωτερική εκδήλωση εκφράζεται μέσα από τη φύση και τα Βασίλεια της ενώ η εσωτερική με τα ανθρώπινα χαρακτηριστικά, την προσωπικότητα, τα ταλέντα του, αλλά ακόμα και την αποστολή του, το λόγο ύπαρξης του…
Οι 7 Ακτίνες γέννησαν το παιδί τους την Ενεργονοητική Ιριδοθεραπεία, μια ατέλειωτη Βιβλιοθήκη δεδομένων, αρχείων, γνώσεων που μπορούμε να έχουμε πρόσβαση με την εκπαίδευση μας σε μικρά και μεγάλα σεμινάρια.

Οι 24 ώρες εκπαίδευσης του 1ου επιπέδου (χωρισμένες σε 8 τρίωρα),είναι μία βιωματική πρόκληση αλλαγής της αντίληψης μας, μία ψυχική ανάταση, μία πνευματική αναγέννηση, μία γνωριμία με διαστάσεις που δεν φανταζόσασταν οτι υπάρχουν….
Στο 1ο επίπεδο οι ασκούμενοι αντλούν με τις 7 Ακτίνες την υπέρτατη πηγή της Θεραπείας κάνοντας τη σύνδεση μια εξαγνιστική εμπειρία και για τα δύο μέρη.

Πολλοί μαθητές επαναλαμβάνουν τα σεμινάρια πάρα πολλές φορές επειδή είναι εξαγνιστικό, ανατρεπτικό και ουσιώδες!!!

 

Πιο αναλυτικά

Στην 1η Ακτίνα ξεκινάμε δυναμικά με την ανανέωση της αρχικής σύνδεσης του ανθρώπου με την κινητήρια δύναμη που υπάρχει στο πεδίο του, από τη στιγμή της δημιουργίας του. Αναδομείται η σχέση αυτή στο φυσικό σώμα με ένα εργαλείο που μας δίδεται.
Επίσης λαμβάνουμε ένα μάντρα που βοηθά να δουλεύουμε όλες τις ιδιότητες συγχωνευμένες σε αυτή τη φράση δύναμης.
Επίκληση, διαλογισμός και θεωρία σχετικά με την 1η Ακτίνα και τον Διδάσκαλο είναι η σταθερή ύλη σε όλες τις Ακτίνες. Γίνεται πρακτική Ενεργονοητικής πάνω στη θεραπεία και την αυτο-θεραπεία.

Στη 2η Ακτίνα αναβαθμίζουμε τα κέντρα καρδιάς και κορώνας με νέα δεδομένα που αφυπνίζουν την καθημερινότητα μας αλλά και τα ενεργειακά μας κέντρα.
Γίνεται πρακτική Ενεργονοητικής πάνω στη θεραπεία και την αυτο-θεραπεία.

 

Στην 3η Ακτίνα  αναδομείται ο τρόπος επικοινωνίας με μια σύνδεση ενεργειακών κέντρων που επουλώνει την τριπλή φύση της επικοινωνίας. Το μάντρα της 3ης Ακτίνας ενεργοποιεί την έμπνευση και τη διάνοια μας.
Γίνεται πρακτική Ενεργονοητικής πάνω στη θεραπεία και την αυτο-θεραπεία.

Στην 4η Ακτίνα η Αιγυπτιακή γνώση δίνει την αφύπνιση του κουνταλίνι με ασφαλή και φυσικό τρόπο με τον χρόνο που απαιτείται για τον καθένα χωριστά. Το μάντρα της 4ης Ακτίνας δίνει μια νέα επαφή με τη ζωή και τον τρόπο να ζούμε με αρμονία και αλήθεια.
Γίνεται πρακτική Ενεργονοητικής πάνω στη θεραπεία και την αυτο-θεραπεία.

Στην 5η Ακτίνα ανοίγει ο κόσμος των συμβόλων με την Ιερή Γεωμετρία για να ενώσει την καρδιά με το κέντρο του μετώπου έτσι ώστε να διαλυθούν όλα τα εμπόδια και ψευδαισθήσεις που ενοχλούν την εξέλιξη. Επίσης διορθώνει την εσωτερική κρίση με την εξωτερική έτσι ώστε να εκπέμπουμε μόνο την Ακτίνα της θεραπείας για εμάς και τους άλλους.
Γίνεται πρακτική Ενεργονοητικής πάνω στη θεραπεία και την αυτο-θεραπεία.

Στην 6η Ακτίνα  δομείται και θεμελιώνεται η προσωπικότητα όχι σαν εμπόδιο αλλά σαν εφόδιο για να εξελιχθούμε χωρίς κατώτερες πεποιθήσεις.
Το μάντρα της 6ης Ακτίνας είναι ένα πραγματικό εφόδιο για τις δυσκολίες της καθημερινότητας με τις τόσες προκλήσεις, ανασφάλειες και εντάσεις.
Γίνεται πρακτική Ενεργονοητικής πάνω στη θεραπεία και την αυτο-θεραπεία.

Η 7η Ακτίνα ταρακουνά τις γονεϊκές αλλά και τις ερωτικές σχέσεις δίνοντας κατευθύνσεις πως να ζεις με τη Μαγεία του αληθινού έρωτα – Αγάπης συντροφικότητας και πως αυτό να έχει διάρκεια σαν μια γνώση που θα μας ακολουθεί στην απεραντοσύνη του χρόνου. Το μάντρα της 7ης Ακτίνας υπενθυμίζει συνέχεια που κατευθύνεσαι χωρίς να χάνεσαι σε άσκοπες περιπλανήσεις.
Γίνεται πρακτική Ενεργονοητικής πάνω στη θεραπεία και την αυτο-θεραπεία.

Την 8η βδομάδα λαμβάνουμε το Μάχα Μάντρα που είναι συνδυασμός όλων των Ακτινών σε φράσεις και κινήσεις χεριών.  Το Μάχα Μάντρα είναι από μόνο του πλήρης θεραπεία πολύ γρήγορη και πολύ δυναμική που μέσα σε 10 λεπτά έχει αλλάξει η εικόνα όλων των ενεργειακών κέντρων.

Η Ιδρύτρια της Ενεργονοητικής Μαλαματένια Καϊντατζή έχει εμπνευστεί το υλικό από τους Διδασκάλους: Ελ Μόρυα Καν, Λάντο, Βενετό, Σέραπις Μπέυ, Ιλαρίων, Νάντα, Άγιο Γερμανό.

Άλλες Πληροφορίες

Το Σεμινάριο έχει φιλοσοφικό, μεταφυσικό και θεραπευτικό ύφος, με ένα Πνεύμα κοινού στόχου.
Ο κοινός στόχος εκδηλώνεται στη διάρκεια του σεμιναρίου που κάνει τον ασκούμενο να επιθυμεί να συνεχίσει στην ομάδα που εργάζεται με τις 7 Ακτίνες μέσα από μηνιαίες συναντήσεις.
Οι συναντήσεις έχουν στόχο να ακολουθούμε αυτό που όλοι οι μεγάλοι Διδάσκαλοι επιθυμούν , την πρόσβαση τους σε ομάδες με αγνό κίνητρο την ομαδική και συλλογική εξέλιξη.
Παρόλα αυτά δεν δεσμεύεται κανείς να ακολουθήσει την ομάδα των Εξυπηρετητών παρά μόνο αν ακολουθήσει τις γραμμές και τους κανόνες της σχολής.
Αν και με το πέρας του Ά κύκλου-επιπέδου, όσοι έχουν ολοκληρώσει, καλούνται Εξυπηρετητές και μπορούν να συμμετέχουν στις Εκπαιδευτικές Σεμιναριακές συναντήσεις.

 

Προϋποθέσεις

Επιθυμητοί μη καπνιστές και χορτοφάγοι.
Αν καπνίζετε και τρώτε κρέας μπορείτε να ζητήσετε βοήθεια για να σας κατευθύνουμε σε θεραπευτικές συνεδρίες για τον εξαγνισμό του σώματος.
Ο εξαγνισμός του σώματος είναι πολύ σημαντική κατάσταση και αν θέλετε να εκφράσετε πειθαρχία μια καλή αρχή είναι αυτές οι προϋποθέσεις. Καλό επίσης να γνωρίζετε πως λόγω της υψηλής δυναμικής των σεμιναρίων, όσοι καπνίζουν και παίρνουν ψυχοφάρμακα, ή ναρκωτικά συμπεριλαμβανομένης και της κάνναβης δεν θα μπορέσουν να ακολουθήσουν το σεμινάριο.

 

Λάβατε το κάλεσμα και έτσι έγινε…

 

Περιορισμένες θέσεις
Δηλώστε την συμμετοχή σας!

Πρόγραμμα Σεμιναρίων και Διαλογισμών