Ανώτερος Εαυτός Επανασύνδεση

Seminars > Σεμινάρια Αυτογνωσίας > Ανώτερος Εαυτός Επανασύνδεση

Αυτό το θεραπευτικό Σεμινάριο είναι δοσμένο από τον Διδάσκαλο Ιλαρίων.

Προσεγγίζουμε την έννοια του Ανώτερου εαυτού, βιώνουμε την ενέργειά του και ανανεώνουμε – επανασυνδέουμε την επαφή μας, με μια γρήγορη και αποτελεσματική τεχνική.
Επιπλέον γίνεται και ένας Διαλογισμός με αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με την δράση του Ανώτερου εαυτού επάνω μας και τον τρόπο λειτουργίας του.

Ο διαλογισμός καθοδηγείται από την ακτίνα του Μάστερ Ιλαρίων μέσω της οποίας μεταφέρεσαι και συνδέεσαι με τον Ανώτερο εαυτό και την έδρα της ψυχής σου για να λάβεις μηνύματα και ότι χρειάζεσαι για να συνεχίσεις την πορεία της ενσάρκωσης σου.
Μπορεί να ακούγεται εκτός πραγματικότητας επειδή δεν μπορούμε να κατανοήσουμε την τριπλή μας φύση αρχικά, έτσι ώστε να φτάσουμε στο επίπεδο να μιλάμε για Σύνδεση και Αποσύνδεση με τον Ανώτερο Εαυτό μας.

Οι περισσότεροι από εμάς αναγνωρίζουμε έναν εαυτό, αυτόν που βλέπουμε στον καθρέφτη, όμως δεν είναι έτσι ακριβώς…

Κάθε φορά που βιώνουμε εσωτερική σύγκρουση, τότε δημιουργούμε αποσύνδεση από τη θεϊκή διάνοια μας, ή αλλιώς την εσωτερική φωνή μας.
Η εσωτερική σύγκρουση αν δεν θεραπευθεί, τότε μια ασθένεια μπορεί να εμφανιστεί προκειμένου να αλλάξουμε στάση ζωής.
Η Επανασύνδεση με τον Ανώτερο εαυτό, σας οδηγεί στην ιδανική κατάσταση μόνιμης επαφής με τον σοφό εαυτό μέσα σας, με αποτέλεσμα την αποφυγή από κακοτοπιές και λανθασμένες επιλογές.

Ημερομηνίες Σεμιναρίου

Seminar Type : 1st Level Energymental

Περιορισμένες θέσεις
Δηλώστε την συμμετοχή σας!

Πρόγραμμα Σεμιναρίων και Διαλογισμών