Η Επιστήμη του Διαλογισμού – Β’ Κύκλος Εσωτερικής Μεταμόρφωσης

Seminars > Διαλογισμοί > Η Επιστήμη του Διαλογισμού - Β' Κύκλος Εσωτερικής Μεταμόρφωσης

Ακολουθώντας τις γνώσεις που είναι χαραγμένες από Διδασκάλους του παρελθόντος και αναγνωρισμένους επιστήμονες σήμερα, σας καλούμε σε ένα ταξίδι αυτογνωσίας και προσωπικής μεταμόρφωσης!

Ο Διαλογισμός είναι το μονοπάτι που μας οδηγεί στο να γνωρίσουμε την Αληθινή Φύση μας και τις άπειρες δυνατότητές μας. Τα οφέλη του είναι ανεκτίμητα τόσο στο επίπεδο της σωματικής ευεξίας, όσο και στην ψυχοσύνθεσή μας. Η επιστημονική και ιατρική κοινότητα αποδεικνύει καθημερινά τις θετικές αλλαγές που προκαλεί ο διαλογισμός στον ανθρώπινο εγκέφαλο.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Β’ ΚΥΚΛΟΥ :

 

8/03 – Γένεσις, η Αρχέγονη Δημιουργία

Στο 2ο επίπεδο της Επιστήμης του Διαλογισμού η θεματολογία των σεμιναρίων γίνεται βαθύτερη και οι τεχνικές έχουν σκοπό την αφύπνιση και τη διεύρυνση των δυνατοτήτων.
Στο πρώτο θέμα αναζητούμε τις ρίζες μας, πρώτα με μια θεωρία που θα απεγκλωβίσει τον ασκούμενο από περιορισμούς του μυαλού, δημιουργώντας εύφορο πεδίο για μια αναδρομή εκεί που βιώνεται η γέννηση, η αρχική, εκεί που η ψυχή πήρε μορφή!

Το θέμα προχωρημένο και η ευθύνη των ικανοτήτων δική σας κυρίως για τη ζωτικότητα του σώματος, τη συναισθηματική και νοητική σας κατάσταση.

15/03 – Κάρμα – Ντάρμα

Ο αιώνιος άσβεστος νόμος της αιτίας και του αποτελέσματος, είναι πάνω απο όλα νόμος της φυσικής που εκδηλώνεται στη μεταφυσική ως πρόταση μιας ισορροπημένης δίκαιης ευτυχισμένης ζωής.

Γιατί και πως παράγεται το κάρμα και τρόπους να εξιλεωθεί είναι μέρος του θεωρητικού στο σεμινάριο.
Πρακτικά θα σχεδιάσουμε το κάρμα και θα εντοπίσουμε τα σύμβολα του πρώτα διαλογιστικά και έπειτα απεικονίζοντας το.

22/03 – Ακασικά Αρχεία – Προσωπικοί Κώδικες

Οι παγκόσμιες βιβλιοθήκες έχουν τις καλύτερες μηχανές εντοπισμού και καταγραφής από κάθε άλλο μέσο που ο ανθρώπινος νους μπορεί να κατασκευάσει.
Οι ουράνιες βιβλιοθήκες θα επιτρέψουν την άφιξη μας με ανώτερο σκοπό, μέσα από τον προσωπικό σκοπό να αντλήσουμε δύναμη, έμπνευση για τον κοινό συλλογικό σκοπό.

29/03 – Ουράνια Σώματα – 5η Διάσταση – Ανώτερη Επικοινωνία

Σε αυτό το σεμινάριο φεύγουμε από τα σύνορα του νου και του σώματος, βιώνουμε περιγραφικά το σύμπαν, τις διαστάσεις του και τις επικοινωνίες που ανοίγονται.
Στόχος δεν είναι η εκπαίδευση στην Ανώτερη επικοινωνία, αυτό απαιτεί αρκετή προσωπική εργασία και εξαγνισμό.
Αυτό που στοχεύουμε είναι να δημιουργηθεί η υποδομή και η σωστή πληροφορία μαζί με το βίωμα που θα δημιουργήσει σε αυτά τα δυσπρόσιτα πεδία ασφάλεια και ανώτερο κίνητρο.

5/04 – Σείριος ο Υπέρλαμπρος – Τα Μυστήρια

Πολλά μυστήρια ανά τον κόσμο συνδέονται με Αστερισμούς και Πλανήτες.
Η μυθολογία πλούσια, αρχαία γραπτά και ιερογλυφικά οδηγούν τον αναζητητή να κοιτά ψηλά τον ουρανό αναζητώντας… αναζητώντας απαντήσεις και γνώσεις μακρινές!
Το ταξίδι μακρινό αλλά προσιτό με τη δύναμη των άυλων σωμάτων μας που κάνουν εφικτή την επαφή.
Το Σεμινάριο είναι βαθιά βιωματικό.

 

10/04 – Θάνατος & οι Άθλοι της Επαναγέννησης

Καθώς τα χρόνια μένουν πίσω και η ζωή μπροστά λιγοστεύει, η ανάγκη για μελέτη του άλλου κόσμου είτε γίνεται μια μεγάλη φοβία και απόρριψη κάθε μορφή προσέγγισης αυτού, είτε γίνεται η μόνη μελέτη και η μόνη εξερεύνηση που ενθουσιάζει, προετοιμάζει και ωριμάζει τον άνθρωπο.
Αν υπήρχε μια απλή άσκηση θανάτου αυτή θα ήταν ο διαλογισμός.

 

 

Τελετή λήξης και απονομή πιστοποιητικών σε όλους όσους συμπλήρωσαν τα Μαθήματα του Β΄ Κύκλου.

 

Συντονίστρια :

 

Μαλαματένια Καϊντατζή – Ενεργειακή Θεραπεύτρια – Ιδρύτρια του Κέντρου Θεραπείας και Έρευνας Ιλαρίων – Ιδρύτρια Ενεργονοητικής Θεραπείας – 7η γενιά Μάστερ Ρέϊκι, Μάστερ Κρυσταλλοθεραπείας και Μαγνητοθεραπείας.

 

Περιορισμένες θέσεις
Δηλώστε την συμμετοχή σας!

Photo Gallery

Πρόγραμμα Σεμιναρίων και Διαλογισμών