Η Επιστήμη του Διαλογισμού – ‘Α Κύκλος Εσωτερικής Μεταμόρφωσης

Seminars > Διαλογισμοί > Η Επιστήμη του Διαλογισμού - 'Α Κύκλος Εσωτερικής Μεταμόρφωσης

Ο Α’ Κύκλος αποτελείται από 7 Μαθήματα Εσωτερισμού.
Και είναι ανοιχτός για όλους χωρίς προαπαιτούμενες γνώσεις ή εμπειρία.

Ακολουθώντας τις γνώσεις που είναι χαραγμένες από Διδασκάλους του παρελθόντος και αναγνωρισμένους επιστήμονες σήμερα, σας καλούμε σε ένα ταξίδι αυτογνωσίας και προσωπικής μεταμόρφωσης!

Ο Διαλογισμός είναι το μονοπάτι που μας οδηγεί στο να γνωρίσουμε την Αληθινή Φύση μας και τις άπειρες δυνατότητές μας. Τα οφέλη του είναι ανεκτίμητα τόσο στο επίπεδο της σωματικής ευεξίας, όσο και στην ψυχοσύνθεσή μας. Η επιστημονική και ιατρική κοινότητα αποδεικνύει καθημερινά τις θετικές αλλαγές που προκαλεί ο διαλογισμός στον ανθρώπινο εγκέφαλο.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Α’ ΚΥΚΛΟΥ :

11/01 – Εισαγωγή – Ταο & Σώμα

Στο πρώτο μας μάθημα μαθαίνουμε την διαδρομή των συναισθημάτων μέσα στο σώμα και τα στοιχεία που μπορούμε να αντλούμε δύναμη και θεραπεία για τις οργανικές συγκρούσεις. Μια γνώση ελιξήριο με απλές τεχνικές που θα μας βοηθήσουν στο ταξίδι του προγράμματός μας.

18/01 – Αιθερική Ενατένιση

Πέρα από το φυσικό σώμα τι άλλο υπάρχει; Τι είναι η ενέργεια που μας περιβάλλει; Ο Διαλογισμός με ποιο σώμα γίνεται και πως γίνεται; Το σεμινάριο αυτό στηρίζεται πάνω στη βιωματική επαφή με το Αιθερικό Σώμα, τη σύστασή του, και τις δυνάμεις που περιέχει.
Με θεωρητική ανάλυση παράλληλα, εντοπίζονται τα προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν και γιατί, όπως και η πιο ουσιαστική λειτουργία των ενεργειακών τροχών (τσάκρας).

25/01 – Αστρικό Σώμα και Αστρική προβολή- κίνηση στον χρόνο

Σε αυτό το σεμινάριο αναλύουμε τους όρους του τίτλου και πότε, πως συμβαίνουν και γιατί.
Πρακτικά γίνεται πρώτα κάθαρση για να απομακρυνθούν τα εμπόδια και να έχουμε μια επιτυχημένη εμπειρία των πιο προχωρημένων πρακτικών του Αστρικού, των Ανώτερων Αισθήσεων πέρα από τον χρόνο και την ύλη.

1/02 – Νοητικό σώμα – Νοητική διαύγεια

Θεωρητικά προσεγγίζεται η λειτουργία του Νοητικού σε αμύητους και μυημένους, όπως και της σύνδεσης που δημιουργεί στο φυσικό σώμα. Πρακτικά εργαζόμαστε πρώτα στις φυσικές επιρροές και λειτουργίες και στο 2ο στάδιο του σεμιναρίου ερχόμαστε σε επαφή με το Νοητικό Σώμα και τις απεριόριστες δυνατότητές του.

 

8/02 – Βύθιση στον Πυρήνα της Σιωπής

Για να βρεθούμε πιο κοντά σε κάτι, σε κάποιον ή στον εαυτό, βασικός παράγοντας είναι η σιωπή. Η σιωπή εναρμονίζει, η φλυαρία αποσπά. Πρέπει να βυθιστούμε για να απογειωθούμε, ή να γειωθούμε ανάλογα την ανάγκη! Πρακτικά θα προσεγγίσουμε τη σιωπή με 2 στάδια, σε 2 ενεργειακά κέντρα, για να ενωθούμε με το διπλό της σιωπής και να φτάσουμε στη συγχώνευση με την ενέργεια της σιωπής.

 

15/02 – Δημιουργώντας πεδίο ασφάλειας και δύναμης

Τι είναι δύναμη; Τι είναι ασφάλεια; Τι σε κάνει ασφαλή; Τι σε αποδυναμώνει; Ποιος ο τρόπος να βγεις από αυτές τις καταστάσεις και να μην ξαναγυρίσεις; Μαθαίνω τα όρια προς όλους. Πρακτικά γίνεται αντανάκλαση των φόβων και δόμηση συνθηκών για αυτοέλεγχο και ενδυνάμωση. Επιπλέον δίνονται ασκήσεις για πρακτική στην καθημερινότητα.

 

22/02 – Θεραπεύοντας όλα τα σώματα

Τι είναι αυτό που ασθενεί τα σώματα του ανθρώπου;
Πόσο η υγεία μας επηρεάζεται από τις δικές μας δράσεις και πόσο από τους άλλους;
Ποια τα στάδια της ολικής θεραπείας ανάλογα τα σώματά μας;
Τι γίνεται με τη θεραπεία της ψυχής;
Πρακτικά θα γίνει κάθαρση, επούλωση όλων των σωμάτων αφήνωντας τους σπόρους για να ανθίσει η υγεία σε όλους τους τομείς ζωής και τα σώματα της εσωτερικής σύστασης του ανθρώπου.

 

Τελετή λήξης και απονομή πιστοποιητικών σε όλους όσους συμπλήρωσαν όλα τα Μαθήματα του Α΄ Κύκλου.

 

Συντονίστρια :

 

Μαλαματένια Καϊντατζή – Ενεργειακή Θεραπεύτρια – Ιδρύτρια του Κέντρου Θεραπείας και Έρευνας Ιλαρίων – Ιδρύτρια Ενεργονοητικής Θεραπείας – 7η γενιά Μάστερ Ρέϊκι, Μάστερ Κρυσταλλοθεραπείας και Μαγνητοθεραπείας.

 

Περιορισμένες θέσεις
Δηλώστε την συμμετοχή σας!

Photo Gallery

Πρόγραμμα Σεμιναρίων και Διαλογισμών