Βρίσκεστε εδώ :

Κατηγορία

Ημ.νια δημοσίευσης

Οι 7 Αναληφθέντες Διδάσκαλοι

Πολλά έχουν ειπωθεί και γραφτεί σχετικά με Αγίους και Διδασκάλους που έρχονται σε επαφή με τους ανθρώπους για να τους καθοδηγήσουν. Κάθε άνθρωπος χρειάζεται ανάλογα με το πεπρωμένο της γέννησής του ειδική καθοδήγηση και διδασκαλία από τη ζωή.
Άλλοι έχουν στόχους επαγγελματικούς, άλλοι αγάπης, άλλοι θέματα υγείας…το κοινό στοιχείο που συναντούμε σε όλους τους ανθρώπους είναι οτι κάποια στιγμή, εκείνη την ώριμη στιγμή, θα βρεθεί ο τρόπος, ο άνθρωπος, η καθοδήγηση, η εσωτερική φωνή που θα τον οδηγήσει στην πνευματική του πορεία. Όλοι οι άνθρωποι κάποια μέρα περνούν απο εκεί. Μονοπάτια πολλά, ίσως όσα είναι και οι άνθρωποι για να ταιριάξουν όλοι σε κάποιο.Έτσι και το πιο άυλο, εκείνο που ασχολείται με τις ενέργειες και τις διαστάσεις ανοιγεί σε εκείνους που θέλουν να εξερευνήσουν πρώτα τον δικό τους άυλο εαυτό και μετά τον αύλο κόσμο. Οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοι είναι Τέλειες ολοκληρωμένες Υπάρξεις που εργάζονται απο αυτόν τον αύλο κόσμο για την Πνευματική εξέλιξη και αφύπνιση μας.
Η προσέγγιση τους είναι η αγνότερη και δυνατότερη ευλογία που μπορούμε να λάβουμε.
Μέσα από τα Σεμινάρια της Ενεργονοητικής 7 Ακτίνων προσφέρεται μια τεράστια Διδασκαλία για να γνωρίσουμε αυτούς τους αύλους κόσμους με γερές βάσεις και πρακτικές τεχνικές που εφαρμόζονται εύκολα στην καθημερινότητα μας. Κάποιοι Διδάσκαλοι που έχουν αποδείξει τη Σοφία τους, δομούν την ύλη που προσφέρεται και σας μεταφέρουμε μερικές εντυπώσεις αλλά και γεγονότα μέσα απο τα σεμινάρια των 7 Ακτινών.

Ο Διδάσκαλος Ελ Μόρυα παρόλο που για κάποιους θεωρείται απρόσιτος, έχει βοηθήσει στη δόμηση του σεμιναρίου και την άνοδο των μαθητών σε θέματα προστασίας και ικανοτήτων. Είναι ο πιο γρήγορος και άμεσος Διδάσκαλος που νοιώθεις οτι τρέχεις συνέχεια για να κατανοήσεις και να συλλάβεις  τη Διδασκαλία του. Δεν σε αφήνει να χαλαρώσεις παρά μόνο αν έχεις ξεφορτωθεί απο πάνω σου πράγματα που καθυστερούν την εξέλιξη σου! Τηλεπαθητικά θα σου πει πως : ”Δεν είναι εύκολη η διαδρομή αλλά είναι η μόνη. Ο ρόλος μου να αναδεικνύω την κρυμμένη δύναμη και την αυθόρμητη δράση σου.”

 

Ο Διδάσκαλος Λάντο, άγνωστος ίσως για πολλούς έχει ανατρέψει πολλά κοινωνικά δεδομένα με τη Διδασκαλία του και έχει δημιουργήσει εσωτερική σύγκρουση σε πολλούς μαθητές που δεν θέλουν να λάβουν τη Διδασκαλία του, είτε γιατί δεν είναι έτοιμοι, είτε γιατί κάποια πρότυπα κοινωνικά τους δεσμεύουν σε βάθος. Παρόλο αυτά είναι ίσως η ουσιαστικότερη Διδασκαλία που παράγεται μέσα από τη  2η Ακτίνα. Τηλεπαθητικά θα σου πει: ”Ο Αποκρυφισμός στηρίζεται στη σοφία. Τότε τα απόκρυφα θυμίζουν απλή λογική και βάση δυνατή για τη δόμηση της εσωτερικής ειρήνης.”

 

Ο Διδάσκαλος Βενετός, δραστήριος και γρήγορος στη μεταφορά δεδομένων, σου παίρνει τη φωνή αν χρειάζεται να σιωπήσεις για ένα διάστημα και σε ξεβολεύει απο τον τρόπο που μέχρι τώρα προσέγγιζες κάποιους βασικούς τομείς ζωής. Σου Διδάσκει με χιούμορ και δείχνει συμπάθεια στις γκάφες που δημιουργείς απο άσκοπες φλυαρίες. Αν βέβαια κάνεις οτι δεν τον ακούς θα σου μιλάει μέχρι να πάρεις θέση και να του εκφράσεις ότι : ”Ναι θα προσπαθήσω, θα γίνω καλύτερος!” Θέλει επίσης να σου θυμίσει: ” Η χαρά της ζωής γεννιέται από την επικοινωνία. Το Πνεύμα γεμίζει με ικανοποιήσεις και ποικιλία απο τις ψυχικές επαφές.”

 

Ο Διδάσκαλος Σέραπις Μπέι με στοργή θα σου βγάλει όλη την ασχήμια που κουβαλάς  με τέτοιο τρόπο που θα του πεις:  Ναι είναι αλήθεια είμαι μετριότητα  με πολλά ελαττώματα και θέλω να αλλάξω! Θα σου αναδείξει όμως την τελειότητα και την ομορφιά σου έτσι ώστε να αγαπήσεις τον εαυτό σου όσο ποτέ άλλοτε, με συγκίνηση, μοναδικά για πάντα! Δεν ξεχνά να σου θυμίζει: ”Οι Αγαθοεργίες δεν είναι πράξεις αγαθών αλλά όλων αυτών που κατανοούν πως η μεγαλύτερη ευχαρίστηση έρχεται με την ομαδική συνύπαρξη και επιβίωση.”

 

Ο Διδάσκαλος Ιλαρίων ! Ένας Μεγάλος Θεραπευτής, Δικαστής και Ισορροπιστής του Κάρμα. Σου δίνει τόσο αναλυτικά καθοδήγηση που δεν υπάρχει χώρος και άλλη επιλογή. Αφήνεσαι στα χέρια του σαν ένα μικρό παιδί και απλά σε Θεραπεύει! Η Διδασκαλία δε που έχει μεταφέρει, είναι ένας Χρυσός, ένας Θησαυρός που πρέπει να έχεις εξαγνίσει τα χέρια σου πριν τον αγγίξεις! Κάποια από τα λόγια του:   ”Η σκέψη δεν οδηγεί στο φως, ψάχνει για το φως. Εκεί φαίνεται πόσο απέχει από αυτό.Όταν η παρουσία φωτίζει, τότε το πνεύμα τροφοδοτεί το νού.”
Είμαστε ευλογημένοι που έχουμε το Άσραμ του στην Ελλάδα!

 

Η Μάστερ Νάντα- Μαγδαληνή είναι η Μετάβαση σου, είναι η Θηλυκή Δύναμη που σου δίνει τόση Αγάπη αλλά και σε ξεριζώνει ουσιαστικά από τις ατέλειες σου. Αν δεν το θέλεις όμως να αλλάξεις η Ενέργεια της αποσύρεται και σε αφήνει όταν θα είσαι έτοιμος να την ακούσεις ξανά να βγεις από τη μάχη που σου δημιουργεί χωρίς απώλειες και πιο  δυνατός από ποτέ!  Γι’ αυτό θυμίζει πως: ” Η τυφλή εμπιστοσύνη δηλώνει πως η Θεική παρουσία επικρατεί. Η ευγνωμοσύνη απλά δίνει το επισφράγισμα οτι κατακτήθηκε η πληρότητα.”

 

Ο Άγιος Γερμανός ίσως ο πιο αγαπητός από όλους δίνει, δίνει, δίνει, λατρεύει να δίνει υλικό να σε μαγεύει από την τελετουργική του διαδικασία και πάντα σε αφήνει άφωνο για αυτά που σου μεταφέρει. Σε καθρεπτίζει και συνθέτει με μαγεία πάντα τη σειρά που πρέπει να ακολουθείς στη ζωή σου για να πετύχεις, και δεν έχει σημασία αν δεν καταλαβαίνεις εκείνη την στιγμή, απλά πράττεις! Μην ξεχνάς σου λέει:  Οι σκοτεινές πτυχές του εαυτού είναι οι ξεκάθαρες και αναπόφευκτες Διδασκαλίες. Όσο πιο γρήγορα φωτιστούν τόσο πιο εύκολα θα δαμαστούν. Η εργασία είναι πάντοτε εσωτερική.”

 

Κρατείστε τα λόγια αυτά και θα κατανοείτε περισσότερα κάθε φορά που θα τα διαβάζετε!
Λίγα από αυτά που μπορώ να αναφέρω και πολλά συνάμα!
Ας ευλογηθείτε να λάβετε τη Διδασκαλία τους!

Μ.Κ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
αρθρα ΤΟΥ BLOG