Βρίσκεστε εδώ :

Κατηγορία

Ημ.νια δημοσίευσης

Γενικά για το Feng Shui

Το Φενγκ Σούι, μετρά 3000 έτη ως επιστήμη αλλά και ως τρόπος και στάση ζωής, που υπήρχε και θα υπάρχει μέσα μας σε όλα τα χρονικά του χρόνου. Το Φενγκ Σουι σου δείχνει ποιος είσαι. Αν παρατηρήσεις το χώρο σου θα καταλάβεις το ποσοστό ισορροπίας και ψυχολογικής υγείας που βρίσκεσαι. Ο χώρος εκπέμπει πραγματικά αυτό που έχεις γίνει από τις ενέργειες που συνυπάρχουν μαζί σου.

Μετά από μετακομίσεις κατοικίας ή επαγγελματικής στέγης, παρατηρούνται δεδομένα που δίνουν κάποια συμπεράσματα. Συμπεράσματα που κατανοείτε στο βαθμό επιρροής του χώρου επάνω σας και τις αλλαγές σε διάφορους τομείς ζωής. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα για άμεσες αλλαγές όπως απώλεια της εργασίας, χωρισμός, ασθένεια ακόμα και απώλεια αγαπημένων.Επίσης και θετικές αλλαγές όπως άνοδο οικονομική κοινωνική , γάμος , και γενική ευημερία.

Δεν πρόκειται για ιστορίες επιστημονικής φαντασίας, αλλά για καταστάσεις που έχουν βιώσει πολλοί άνθρωποι. Η παρατήρηση βοηθά να κατανοήσουμε και να αναλύσουμε ότι έχουμε βιώσει, απλά με μια αλλαγή χώρου. Όταν αυτές οι αλλαγές συμβαδίζουν με δεδομένες αλλαγές που ισχύουν παροντικά στη ζωή μας, απλά αντιλαμβανόμαστε το σωστό timing ώστε να συνδυάσουμε τα νέα δεδομένα με ένα καινούργιο χώρο.

Όταν όμως έχουμε σταθερά δεδομένα και αυτά αλλάζουν μετά από μια μετακόμιση μας, εκεί πρέπει να προσέξουμε. Αντίθετα η σταθερή κατάσταση σε μια οικογένεια θετική ή όχι, δείχνει και την ακινησία των ενεργειών που δεν έχουν κάτι άλλο να σου δώσουν παρά μόνο συντήρηση των δεδομένων.Αν ανανεώσουμε έναν τομέα θα ενεργοποιήσουμε ξανά μια κατάσταση που πιθανόν θα βρίσκεται σε λήθαργο.

Το παραδοσιακό Φενγκ Σούι γίνεται με μετρήσεις και εργασία πάνω σε κατόψεις και με τη συμβολή ενός εξειδικευμένου συμβούλου. Το κόστος είναι προσιτό σε σχέση με τις πληροφορίες που δίνοται αλλά και τη θεραπεία του χώρου σας. Η μελέτη του χώρου σας γίνεται εφάπαξ. Η καλή ποιότητα ζωής είναι προτεραιότητα, όπως και το Φενγκ Σούι είναι προτεραιότητα γιατί μπορεί να την παρέχει.

Πρέπει να αντιλαμβανόμαστε το χώρο που κατοικούμε και εργαζόμαστε ως μια ζωντανή ύπαρξη που πρέπει να την φροντίζουμε και να τη θεραπεύουμε στα σημεία που πάσχει. Εκτός της μελέτης Φενγκ Σουι, έχετε την δυνατότητα να αποκτήσετε την δική σας Ενεργειακή Πυραμίδα στο χώρο σας, έτσι ώστε ακόμη και χωρίς μελέτη να εξισορροπώνται οι ενέργειες με τη δύναμη των κρυστάλλων και τις βασικές αρχές του.

Ο συνδυασμός των δύο ενδείκνυται ειδικά όταν ο χώρος έχει σοβαρό μπλοκάρισμα ενεργειών.Περισσότερες πληροφορίες δίδονται προσωπικά κατά την συνεδρία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
αρθρα ΤΟΥ BLOG