Βρίσκεστε εδώ :

Κατηγορία

Ημ.νια δημοσίευσης

Νυφικό από αιτήσεις διαζυγίων!

Μια Δικηγόρος έφτιαξε ένα νυφικό από αιτήσεις διαζυγίων!
Μια κίνηση που προβληματίζει.
Στις μέρες μας οι 30-40 χρόνων που δεν έχουν μπει στη διαδικασία του γάμου δηλώνουν πως φοβούνται την αποτυχία, την λάθος επιλογή, και το μάταιο του σκοπού. Ενώ πολλές γυναίκες έχουν την ανάγκη της τεκνοποίησης και μπαίνουν σε ένα γάμο για αυτό το λόγο, άλλες επιλέγουν την τεκνοποίηση χωρίς γάμο και ότι γίνει!
Οι άντρες δεν μπορούν να εμπιστευτούν εύκολα την γυναίκα των παιδιών τους ειδικά αν σκέφτονται οτι στο ενδεχόμενο του χωρισμού, η συμπεριφορά, το αποτέλεσμα σε ψυχολογικό, επικοινωνιακό, και οικονομικό επίπεδο μπορεί να είναι ένας εφιάλτης διαρκείας.

Γάμος λοιπόν γιατί να γίνει αν τον θες για:
-Να δώσεις χαρά στους γονείς σου
-Να αλλάξεις τρόπο ζωής
-Να χρησιμοποιήσεις τον/την…. για τεκνοποίηση
-Να λάβεις κοινωνική αποδοχή και να μπεις στο κύκλο φίλων παντρεμένων.
-Να αποδείξεις ότι κάποιος/α σε θέλει για γάμο.
-Να εκδικηθείς όλες τις προηγούμενες σχέσεις σου.
-Να το δοκιμάσεις και αυτό.
-Να μοιραστείς επίσημα τα έξοδα κάτω από μια στέγη γιατί δεν βγαίνεις.
Που πήγε λοιπόν η Ένωση Ψυχών που ο Έρωτας και η Αγάπη τους οδηγεί σε ένα συμβόλαιο κοινής ζωής και όχι συμβόλαιο σπασμένο εξ’ αρχής;
Ενεργοποιείς νομικές λειτουργίες μέσα στην σχέση σου ενώ δεν υπάρχουν θεμέλια αληθινής Αγάπης. Είναι σαν να αγοράζεις ένα ωραίο καράβι με τρύπες. Τι ταξίδι θα κάνεις; Το πολύ να μπεις μέσα για λίγο μέχρι να δεις ότι βουλιάζει και μετά να εξαφανιστείς. Ή να πας στο πάτο πιστεύοντας ότι μπορείς να το σώσεις ή επειδή αναλαμβάνεις την ευθύνη σαν καπετάνιος της σχέσης και αποφασίζεις να πνιγείς μαζί με την επιλογή σου.
Τα χαρτιά αυτά παρόλο που είναι ανάλαφρα και βγαίνουν πλέον γρήγορα έχουν βαρύτητα στο χρόνο. Μπαίνουν μπροστά σου για να σου θυμίζουν την υπογραφή.
Υπογραφές μόνο Αγάπης λοιπόν!

Μαλαματένια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
αρθρα ΤΟΥ BLOG