Βρίσκεστε εδώ :

Κατηγορία

Ημ.νια δημοσίευσης

Βγες από το ψέμα, ΖΗΣΕ!
Αν ζήσεις με αξιοπρέπεια και αλήθεια μια όμορφη μετάβαση θα σε περιμένει που θάνατο δεν θα θυμίζει!
Θα σκεφτείς γιατί ασχολούμαι σήμερα με τον θάνατο!
Κάθε μέρα να ασχολείσαι, για να διαμορφώνεις την ζωή σου όσο καλύτερα μπορείς! Δεν είναι χρήσιμο να ξεχνάς τον θάνατο γιατί γίνεσαι ασυνείδητος στις σκέψεις, τα συναισθήματα και τις πράξεις σου! Αν ζεις με την ιδέα οτι σήμερα μπορεί να είναι η μέρα, θα φρόντιζες η αγάπη να κατακλύζει τους οικείους σου και η ανάγκη προς τον εαυτό σου να του δώσεις τις τελευταίες καλύτερες γαλήνιες στιγμές, θα είναι προτεραιότητα!
Υπάρχουν άπειροι τρόποι για να πεθάνεις! Κάποιοι μπορεί να γίνουν αποφάσεις σου, κάποιοι άλλοι όχι. Αν δεν αγαπάς τη ζωή σου θα πάρεις πολλές λάθος αποφάσεις και θα θυσιαστεί άδοξα αυτή σου η προσπάθεια εδώ, βιώνοντας έναν αποτυχημένο βίο και θάνατο. Θυμήσου τον τρόπο που ήρθες στη ζωή για να καταλάβεις τον τρόπο που καλείσαι να φύγεις από τη ζωή αυτή. Αβίαστα ήρθες αβίαστα πρέπει να φύγεις, σαν χαρμόσυνο ταξίδι, όχι σαν θλιβερό νέο!
Ελευθέρωσε το Πνεύμα σου από το φόβο, ελευθέρωσε την καρδιά σου και ζήσε με δυναμική και σεβασμό προς το σώμα που έχεις και την ψυχή που σε ευλογεί για καλύτερες αποφάσεις.
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευλογία να αποχωρείς ειρηνικά στην ώρα σου! Δες τη φύση! Ήρθες σε έναν στολισμένο πλανήτη που το μόνο που σου λέει…Απόλαυσε με αλλά μη με καταστρέψεις γιατί θα’ ρθούν και άλλοι μετά από σένα, και άλλοι και άλλοι…
Ζήσε φυσικά ζήσε ειρηνικά,, ζήσε αληθινά ζήσε απλά, βγες από τα παιχνίδια, βγες από τις τεχνητές ανάγκες, βγες από τους τεχνητούς κινδύνους, βγες από το ψέμα, ΖΗΣΕ!
Μαλαματένια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
αρθρα ΤΟΥ BLOG