Βρίσκεστε εδώ :
Κρυσταλλικό Ευρετήριο

Το Κρυσταλλικό Ευρετήριο περιέχει ιδιότητες για περίπου 120 Κρυστάλλους. Σταδιακά θα εμπλουτίζουμε πληροφορίες σχετικά.

Α   Β   Γ-Δ    Ζ     Η-Θ-Ι     Κ     Λ       Μ      Ο       Π        Ρ        Σ         Τ         Φ          Χ

Α

 

Αβεντουρίνη :

abentourinisΕίναι ένα πολύ σημαντικό πέτρωμα για προστασία από ψυχικές επιθέσεις συγκεκριμένα στο ενεργειακό κέντρο της καρδιάς. Επίσης βοηθά να ξεπεραστεί το ισχυρό συναισθηματικό σοκ από κάποια εμπειρία.
Επαγγελματικά ενεργοποιεί το μυαλό σε δημιουργικότητα και αποδοτικότητα.
Οικονομικά έλκει καλοτυχία δίνοντας σου ιδέες πως να βγάζεις χρήματα.
Ο αυθεντικός καλής ποιότητας Αβεντουρίνη είναι πράσινος όχι διαυγής και χωρίς πόρους.

Υγεία: τραύλισμα, νευρικό σύστημα, χοληστερίνη, φλεγμονές, πνεύμονες, καρδιά. TOP 个

 

Αζεστουλίτης :

wn9w AzetuliteCrystals

Πολύ ισχυρό πέτρωμα με υψηλές δονήσεις που προσφέρει γρήγορη πνευματική ανάπτυξη. Βοηθά στο διαλογισμό και τους οραματισμούς για μελλοντολόγους. Στην υγεία χρησιμοποιείται για να καταπραΰνει χρόνιες παθήσεις που αφορούν τα κύτταρα. TOP 个

Αζουρίτης :

azouritisΙσχυρό φυλακτό από αρχαιοτάτων χρόνων για εμπόρους και επιχειρηματίες. Η φυλή των αρχαίων Μάγιας έλεγαν πως ο αζουρίτης σου μεταφέρει τη σοφία από περασμένες ζωές. Η μεγάλη περιεκτικότητα του πετρώματος σε χαλκό τον κάνει ιδανικό για περιπτώσεις αρθριτικών, ρευματισμούς, προβλήματα νεφρών και συναισθηματικού στρες, επίσης τη χολή, σπλήνα, συκώτι, θυροειδή, δόντια, δέρμα. TOP 个

 

Αγγελίτης:

angeliteΛόγω της ονομασίας του, συνδέεται με το Αγγελικό Βασίλειο, ενισχύει την τηλεπάθεια, δημιουργεί ψυχική αναγέννηση και απελευθερώνει τον ψυχικό πόνο.

Σε θέματα υγείας σταθεροποιεί τον θυρεοειδή και το βάρος του σώματος, καθαρίζει τους πνεύμονες και ότι όργανο χρειάζεται καθαρισμό, φλεγμονές λαιμού, διουρητικός. TOP 个

Αιματίτης :

hematite

Λόγω της ονομασίας του συνδέεται με ασθένειες του αίματος, το κυκλοφορικό και όλα τα ζωτικά όργανα που συνδέονται με το αίμα (καρδιά, συκώτι, πνεύμονες, νεφρά) επίσης χαμηλώνει τη θερμοκρασία του σώματος. Προστατεύει από νομικά προβλήματα και λειτουργεί ως φυλακτό για τους στρατιώτες. TOP 个

 

Άκουα Μαρίνα:

aquamarinaΑνέκαθεν το φυλακτό των ναυτικών, των ταξιδιωτών. Καταπολεμά τις φουρτούνες όχι της θάλασσας αλλά της οικογένειας, σε μια σχέση φέρνει γαλήνη, ηρεμία στο νου, και στο στρες που πηγάζει από φοβίες.
Οι παθήσεις του κεφαλιού του λαιμού αλλά και του στομαχιού απαλύνονται από τις ιδιότητες της.

TOP 个

Αλεξανδρίτης :

Alexanderite 1Πνευματικότητα, δημιουργικότητα, ενισχύει τον αυτοσεβασμό, τη διαίσθηση, και προσφέρει δύναμη σε καταστάσεις που χρειαζόμαστε ενίσχυση.
Πολύ χρήσιμη για το νευρικό σύστημα, τους μυς, τα ανδρικά όργανα, συκώτι, πάγκρεας όπως και τον σπλήνα. TOP 个

Αμαζονίτης :

amazonite-gem-335231aΙδανικό εργαλείο για πνευματική / μεταφυσική εργασία. Προστατεύει από το γαιοπαθητικό στρες και τα μικροκύματα από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Ηρεμεί το νου, τη καρδιά και εξισορροπεί τις αρσενικές και θηλυκές πτυχές του εαυτού. Επίσης βοηθά το ασβέστιο να απορροφηθεί από τα κόκαλα, την οστεοπόρωση, μυϊκούς σπασμούς και το μεταβολισμό.

TOP 个

Αμέθυστος :

amethyst-stoneΈνας δυνατός θεραπευτής με την ιδιότητα να μετατρέπει την αρνητική ενέργεια που εισβάλει στην αύρα σε θετική και να προστατεύει από ψυχικές επιθέσεις. Ενεργοποιεί τα πνευματικά χαρίσματα, τη σοφία, και τη διόραση.

Βοηθά στους πονοκεφάλους, ασθένειες των ματιών, καθαρίζει το αίμα, κυτταρικές παθήσεις, ανοσοποιητικό σύστημα, πνεύμονες, δερματοπάθειες. Πραγματικότητα είναι και ότι προστατεύει από τη μέθη.

TOP 个

Αμετρίνης :

ametrine gemΈνας ιδιαίτερος συνδυασμός αμέθυστου με κιτρίνη.

Η ένωση των δύο πετρωμάτων λειτουργεί κυρίως για καθαρισμό της αύρας και να απελευθερώσει σημεία μπλοκαρισμένα που δημιουργούν ανισορροπία στα συναισθήματα. Χαλιναγωγεί την εγωκεντρική συμπεριφορά δίνοντας χώρο στη καλοσύνη και τη συμπαντική αγάπη. Αποβάλλει τοξίνες, το στρες, χρόνια κόπωση, έλκος, κατάθλιψη, νευρικό σύστημα.

TOP 个

Ανυδρίτης :

Anhydrite

Γειώνει ένα ονειροπόλο νου για να μπορεί να αντεπεξέλθει στην καθημερινότητα και την πραγματικότητα. Βοηθά επίσης στην αποδοχή της ενσάρκωσης.

Ανοίγει την επικοινωνία σε ανθρώπους που έχουν δυσκολία στην έκφραση.

Επίσης βοηθά στις ασθένειες που συνδέονται με το λαιμό (φάρυγγας, λάρυγγας. κ. τ. λ. )

TOP 个

Ανδαλουσίτης ή χιαστόλιθος :

Andalusite Chiastolite 2 C-OΛόγω του σχηματισμού της σε σχήμα σταυρού σε όλο το μήκος της, συνδέεται με προστασία από κατάρες και αρνητικές σκέψεις. Χρήσιμος για γείωση, την ισορροπία, σοφία και ηγετικές ικανότητες που οδηγούν στην επιτυχία.

Υγεία: ρευματισμοί, ανοσοποιητικό σύστημα, ψυχολογικά απομακρύνει το θυμό.

TOP 个

Απατίτης:

apatiteΠολύ καλό πέτρωμα για καθηγητές, ομιλητές, πολιτικούς, δημοσιογράφους, πωλητές και όπου χρειάζεται ευγλωττία και επικοινωνιακό ταλέντο. Πολύ χρήσιμος για εκρήξεις θυμού, εξάψεις στο σώμα και την υπέρταση.TOP 个

 

 

Αποφυλλίτης:

apophyliteΑπαραίτητη πέτρα για τους θεραπευτές. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας ο αποφυλλίτης εκπέμπει και μεταδίδει περισσότερο φως, προστασία και συνεργασία με Οντότητες του Φωτός και Αγγέλους. Σε προσωπικό επίπεδο βοηθά στη μελέτη της αυτογνωσίας και της αγάπης για τον εαυτό μας. Υγεία: αλλεργίες, άσθμα, αναπνευστικό σύστημα.

TOP 个

Αραγωνίτης:

aragoniteΈνα πέτρωμα που σε βάζει στη διαδικασία να ψάξεις μέσα σου για απαντήσεις σχετικά με την πηγή του στρες, της ανησυχίας, και του φόβου.

Η ίδια διαδικασία αναδεικνύει επίσης τα κρυφά ταλέντα και σκέψεις αγάπης προς τον ανώτερο εαυτό και τη φυσική εικόνα του εαυτού.TOP 个

 

Ασβεστίτης ή Καλσίτης :

CALCITE 2Χρήσιμη για περιόδους εξετάσεων, συγγραφή βιβλίου, και για καλλιτέχνες. Λόγω της ονομασίας του συνδέεται με τα κόκαλα και το δέρμα και βοηθά στην απορρόφηση του ασβεστίου.TOP 个

 

Ατακαμίτης:

atacamite-cabachonΜια σχετικά καινούργια ανακάλυψη αυτού του πετρώματος που μόνο βιωματικά, οι πληροφορίες στρέφονται στην αμεσότητα του ατακαμίτη στο διαλογισμό, τη διόραση αλλά και τη θεραπεία συναισθηματικών μπλοκαρισμάτων.
Σε θέματα υγείας βοηθά τις ορμόνες τις δερματοπάθειες, γεννητικά όργανα, νευρικό σύστημα, και λαιμό.TOP 个

Αχάτης:

agatesΠέτρα γείωσης, ισορροπίας σε ψυχολογικά θέματα προστασία από αυτοκτονικές τάσεις καθαρίζοντας το μυαλό για να χτίσει αυτοπεποίθηση και να ενισχύσει την αλήθεια. Η βασίλισσα της Αγγλίας Ελισάβετ Α’ φόραγε φυλακτό από αχάτη. Προστατεύει από αρνητικές σκέψεις και το στρες σε ομιλίες. Υγεία: γαστρίτιδα, λεμφαδένες, υδροκεφαλία, τριχοειδή αγγεία, κυκλοφορικό σύστημα.

TOP 个

B

Βαναδινίτης :

vanadinite

Χρήσιμος για καταστάσεις με χαμηλή αυτό-εκτίμηση, αποδοχής στο υλικό σώμα και σύνδεση με τον ανώτερο εαυτό.

Καθαρίζει όλα τα ζωτικά όργανα ( καρδιά, πνεύμονες, συκώτι, κ. α. )και ανακουφίζει το άσθμα.

TOP 个

Βαρισίτης:

bariskitis

Ένας πολύ καλός φίλος για ανθρώπους με χρόνιες ασθένειες ή σε περιπτώσεις παράλυσης. Δίνει το κουράγιο για τη ζωή να συνεχίζεται και τη γνώση σχετικά με τα καρμικά χρέη από προηγούμενες ζωές.

TOP 个

Βρυαχάτης :

BRYAXATIS

Η πέτρα των γεωργών, και της καλλιέργειας της γης. Συνδέεται με την ευημερία για όσους παρέχουν υπηρεσίες.
Βοηθά στο στρες και τις ευαίσθητες ψυχές να αποβάλλουν τις φοβίες τους και παράλληλα εξισορροπεί το δεξί και αριστερό ημισφαίριο. TOP 个

Βουλφενίτης :

wulfenite

Μια πέτρα που βοηθά το κάρμα με ένα ιδιαίτερο τρόπο, δίνοντας πληροφορίες για ανθρώπους που συνδέονται στη ζωή μας αν είναι στην ομάδα ψυχών που ανήκουμε. Επίσης χρησιμοποιείται στη θετική μαγεία σε τελετουργικά.

TOP 个

 

Γ

 

Γαγάτης:

GAGATIS

Είναι ένα είδος φυλακτού από απολιθωμένο ξύλο. Πολύ καλός για επιχειρήσεις και ειδικά με αντικείμενο καλλιτεχνικό, δημιουργικό. Φέρνει καλή τύχη στα οικονομικά και προστασία από αρνητικές ενέργειες του χώρου. Επίσης ανακουφίζει τη κατάθλιψη, τις ημικρανίες και τους στομαχόπονους.

TOP 个

Γρανάτης :

granatis

Ίσως η ιδανικότερη πέτρα για καταθλιπτικούς, υποτονικούς, με χαμηλή ζωτικότητα και σεξουαλικότητα. Προστατεύει από δίκες, δίνει ενέργεια στο συκώτι, διαλύει το θυμό, το φθόνο και τη δυσπιστία.

Υγεία: σπονδυλική στήλη, αίμα, καρδιά, πνεύμονες, ανανεώνει το DNA.

TOP 个

Δ

Δανβουρίτης :

Danburite

Καθαρίζει τα καρμικά χρέη, ανοίγει τη διορατικότητα και βοηθά όλες τις ψυχοσωματικές ασθένειες. Καθαρίζει την αύρα, δίνει σοφία και γαλήνη.

TOP 个

Διαμάντι:

diamanti

Ο βασιλιάς από όλα τα πετράδια χωρίς αμφιβολία. . Δύναμη, προστασία, ενέργεια, υγεία σε όλα τα επίπεδα. Δεν χρειάζεται να είναι κατεργασμένο για να σου χαρίζει τις ιδιότητες του. Βοηθά επίσης στη μέγιστη λειτουργία του εγκεφάλου.

>Υγεία: γλαύκωμα, αλλεργίες, χρόνιες παθήσεις, ισορροπία στο μεταβολισμό.

TOP 个

Διαμάντι Χέρκιμερ:

herkimer

Είναι ο ανώτερος σε ποιότητα χαλαζίας που ονομάζεται διαμάντι λόγω της λάμψης του. Οι δέκτες ονείρων το χρησιμοποιούν σαν δυνατό εργαλείο για να λαμβάνουν περισσότερες πληροφορίες. Καθαρίζει με δύναμη την αύρα και τα τσάκρας, για αυτό πρέπει να φοριέται το περισσότερο για 20 μέρες και μετά κάθε φορά που χρειάζεται καθαρισμός ξανά.

Υγεία: αποτοξίνωση, αϋπνία, στρες, γαιοπαθητικό στρες, κόπωση.

TOP 个

Z

Ζαντ – νεφρίτης :

jadeΠολύ χρήσιμος για όσους θέλουν να θυμούνται τα όνειρα τους αλλά και να γνωρίσουν τον εαυτό τους καλύτερα. Φέρνει γαλήνη, απελευθερώνει παλιά τραύματα, ενισχύει την αγνότητα και την ηρεμία. Επίσης θεωρείται πέτρα που ενισχύει τη φήμη και τις επιτυχίες στον επαγγελματικό τομέα.
Υγεία: θεραπεύει τα νεφρά, επινεφρίδια, τα κόκαλα, σπλήνα, ενδυναμώνει τη γονιμότητα.

TOP 个

Ζαφείρι:

sapphireΠολύ χρήσιμο για να αδειάζει στο κάδο ό,τι άχρηστο έχει μαζευτεί μέσα στο κεφάλι. Σκέψεις, συναισθήματα, πρότυπα κ.α. καθαρίζει και δείχνει στους μελαγχολικούς – καταθλιπτικούς ένα διαφορετικό τρόπο σκέψης. Το ζαφείρι με αστέρι στο κέντρο είναι ένας πολύ ισχυρός δέκτης για επαφή με εξωγήινες οντότητες.
Υγεία: θεραπεία στα μάτια, αιμορραγίες, στρες, δυσλεξία, αποτοξινώνει.

TOP 个

Ζεόλιθος :

zeoliteΈνας συνδυασμός πολλών πετρωμάτων που τον κάνουν πολύ δυνατό εργαλείο για το χώρο των θεραπευτών.

TOP 个

 

 

Ζωϊσίτης :

zoisiteΒοηθά να ανακαλύψουμε και να ξεκλειδώσουμε άγνωστες πτυχές του εαυτού μας. Χρήσιμος σε ασθένειες του αίματος και στα ζωτικά όργανα (συκώτι, πάγκρεας, χολή, σπλήνα).

TOP 个

H

Ηλιόλιθος:

Sunstone1Αυτή η χαρούμενη πέτρα είναι ιδανική για θεραπευτές επειδή έχει την ιδιότητα να κόβει τα κορδόνια που δημιουργούνται κατά τη θεραπεία και μετά από αυτή. Γενικά είναι ιδανική για ανθρώπους που πάσχουν από κατάθλιψη ή έχουν έντονη τη τάση της απαισιοδοξίας.

TOP 个

Ηλιοτρόπιο:

bloodstoneΗ πιο συχνή επιλογή για ασθένειες του αίματος, έχει την ιδιότητα να καθαρίζει το αίμα, προσφέρει ζωτικότητα και βοηθά στη λειτουργία όλων των ζωτικών οργάνων (συκώτι, πάγκρεας, χολή, σπλήνα, καρδιά).

TOP 个

Θ

Θουλίτης:

thuliteΒοηθά στην ισορροπία αρσενικού και θηλυκού στοιχείου μέσα από το δεξί και αριστερό ημισφαίριο του εγκεφάλου. Προκαλεί την αναγέννηση της προσωπικότητας αλλά και σε διάφορους τομείς ζωής. Υγεία: απορρόφηση ασβεστίου, εντερικά, ενισχύει τη γονιμότητα, θεραπεία στα γεννητικά όργανα.TOP 个

I

Ίασπις :

jasperΑπό τα αρχαία χρόνια (Αίγυπτο-Ελλάδα) τον χρησιμοποιούσαν για προστασία από μαγεία, και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Χρήσιμος όταν υπάρχουν πέτρες στη χολή, προβλήματα στο στομάχι, νεφρά. Οι Ινδιάνοι τον χρησιμοποιούσαν για προστασία στα ταξίδια τους.
TOP 个

K

Καλσίτης ή Ασβεστίτης:

CALCITE 2Χρήσιμη για περιόδους εξετάσεων, συγγραφή βιβλίου, και για καλλιτέχνες. Λόγω της ονομασίας του συνδέεται με τα κόκαλα και το δέρμα και βοηθά στην απορρόφηση του ασβεστίου.

TOP 个

Καπνίας χαλαζίας :


smoky quartzΔυνατή πέτρα για προστασία από το στρες, τη κατάθλιψη, βοηθά στη γείωση, τις φοβίες και τις αυτοκτονικές τάσεις. Βοηθά το σώμα να αποβάλει μετά από χημειοθεραπεία τις τοξίνες και περιπτώσεις κυκλοφορικού και κράμπες. Υγεία: πόδια, κοιλιά, μυς, νευρικό σύστημα.

TOP 个

 

Καρνεόλη :

CarneolΛόγω του χρώματος και τη ζεστασιά που βγάζει συνδέεται με ενεργητικότητα, ζωντάνια, θετικότητα, γείωση. Είναι κατάλληλος για γυναικολογικά προβλήματα και προστατεύει από τη βασκανία. Επίσης ένα άλλο ιδιαίτερο χάρισμα είναι να προστατεύει από πτώσεις από ψηλά.
Υγεία: αρθριτικά, νεφρά, ρευματισμοί, σπονδυλική στήλη.

TOP 个

Κερουσίτης:

CerussiteΔίνει απαντήσεις σε προβληματισμούς γύρω από τη παροντική ενσάρκωση και παροτρύνει στην ολοκλήρωση του κάρμα.

Βοηθά πολύ σε ασθένειες του νευρικού συστήματος, το δέρμα και τους λεμφαδένες.

TOP 个

Κεχριμπάρι :

amberΠαρόλο που δεν ανήκει στο Ορυκτό Βασίλειο θεωρείται πολύ δυνατό εργαλείο για να απορροφά την ασθένεια από το σώμα. Το γλυκό του χρώμα μεταφέρεται στην αύρα δημιουργώντας μια γλυκιά ενέργεια και στο άτομο που το φορά. Για το λόγο αυτό το κάνει χρήσιμο για σχέσεις προβληματικές είτε στον επαγγελματικό χώρο ή στα προσωπικά.
Υγεία: σπλήνα, νεφρά, χολή, ουροδόχο κύστη, συκώτι.

TOP 个

Κινναβαρίτης :

CinnabarisΠροσελκύει πλούτο όταν τοποθετηθεί στη περιοχή του πλούτου, ξεμπλοκάρει τη θυματική προσωπικότητα και τονώνει τα χαρίσματα.
Υγεία: γονιμότητα, καθαρίζει το αίμα, προσφέρει ζωτικότητα.

TOP 个

 

Κίτρινης :

citrineΙσχυρός καθαριστής των ζωτικών οργάνων που βρίσκονται στο στομάχι, αλλά και της αύρας. Έλκει καλοτυχία, πλούτο, χαρά. Βοηθά στην έκφραση, την κατάθλιψη, τις αυτοκαταστροφικές τάσεις και τη χρόνια κόπωση, βοηθά τη πέψη, σπλήνα, πάγκρεας, νεφρά και κυτταρίτιδα.

TOP 个

Κοράλι:

coralΟργανικό πέτρωμα αλλά πολύ δυνατό στην απορρόφηση της ασθένειας από το σώμα. Συνδέεται με σχέσεις πάθους.

Φέρνει χρήματα σε όσους εργάζονται με τη θάλασσα.
Υγεία: ξεθωριάζει όταν υπάρχει ασθένεια και επανέρχεται όταν ο κάτοχος γίνει καλά.

Συνδέεται με τη γονιμότητα, αναιμία, δερματικά έλκη, πυρετό, παιδικές ασθένειες. Προστατεύει από τη βασκανία ειδικά τα παιδιά, και τα ατυχήματα, κατάλληλο επίσης και για ψυχικές ασθένειες.

TOP 个

Κουνζίτης:

kunsiteΠροσφέρει προστασία και πνευματική αγάπη, ιδανική για ανθρώπους δραστήριους στη φιλανθρωπία και την υπηρεσία. Εμπνέει για δημιουργικότητα και καινούργια ξεκινήματα.
Υγεία:Αποβάλει το στρες, κατάλληλο για ψυχιατρικές παθήσεις, επιληψία, και το κυκλοφορικό.

TOP 个

Κυανίτης:

cyaniteΙδανικός για την επικοινωνία με το πνευματικό μας οδηγό αλλά και με άλλες οντότητες. Βοηθά στην ανάκληση των ονείρων, αποβάλει το φόβο, στρες, απελευθερώνει τη μοιρολατρική στάση.
Υγεία: μυϊκά προβλήματα, θυρεοειδής, εγκέφαλος, μολύνσεις, ουροποιητικό σύστημα.

TOP 个

Λ

Λαβραδορίτης:

LabradoriteΗ πολυχρωμία και φωτεινότητα του πετρώματος είναι μαγευτική. Εμπειρικά είvαι ένας θεραπευτής ποικίλης σημασίας λόγο των χρωμάτων του. Ιδανική πέτρα όταν βρισκόμαστε σε φάση αλλαγών. Λειτουργεί πολύ αποτελεσματικά στη προστασία του ενεργειακού πεδίου από σκεπτομορφές. Βοηθά στη μετάβαση σε προηγούμενη ζωή και θεραπεύει φοβίες που συνδέονται από άλλη ενσάρκωση.
Υγεία:μάτια, εγκέφαλος, ρευματισμοί, κρύωμα, εξισορροπεί τις ορμόνες.TOP 个

 

Λάπις λάζουλι :

LapislazuliΟι διαμάχες και η κακή επικοινωνία γεφυρώνονται μέσα από τις ιδιότητες του λάπι να δουλεύει στο λαιμό αλλά και το μυαλό κάνοντας πιο εύκολο το δρόμο της αυτογνωσίας. Επίσης είναι πολύ αποτελεσματικός ενάντια στις κατάρες. Χρήσιμος και για εργασία στο τρίτο μάτι.
Υγεία: ημικρανίες, πόνοι στο κεφάλοι, αναπνευστικό σύστημα ακοή, χαμηλή πίεση, θυρεοειδή.

TOP 个

Λάριμαρ :

larimarΠνευματική πέτρα που βοηθά στη σύνδεση με Αγγέλους. Προσφέρει αυτοεκτίμηση, πίστη, διαλύει το αυτό σαμποτάζ, ενισχύει τη συντροφικότητα, σε μαθαίνει να πηγαίνεις με τις ροές. Υγεία: όπου υπάρχει πόνος, κλειστές αρτηρίες, καθαρίζει τους μεσηβρηνούς, ιδανικός για παθήσεις του αυχένα, λαιμού και γενικά κεφάλι.

TOP 个

Λεπιδόλιθος:

LEPIDOLITHOSΚαθαρίζει την ηλεκτρομαγνητική ρύπανση, το σύνδρομο ασθένειας κτηρίων, βγάζει στην επιφάνεια μπλοκαρίσματα από αιτίες προηγούμενης ζωής, καθαρίζει το συναισθηματικό στρες και ψυχολογικές ανισορροπίες λόγω του λιθίου που περιέχει. Υγεία: ανορεξία, ψυχώσεις, νεφρά, αλλεργίες, επιληψία, Αλτσχάιμερ, νευραλγίες, εμμηνόπαυση.

TOP 个

Λουβουλίτης – Σουγκιλίτης :

louboulitisΒοηθά σε οποιαδήποτε σύνδεση θέλουμε να επιτύχουμε. Υπενθυμίζει το πεπρωμένο μας. Δυνατό μέσο για θεραπευτές γιατί φωτίζει οτιδήποτε αρνητικό.
Υγεία: παράνοια, σχιζοφρένεια, αυτισμός, επιληψία, εγκέφαλος, νεύρα, λεμφαδένες, αίμα.

TOP 个

M

Μαγνησίτης:

magnisitisΗ εικόνα της θυμίζει εγκέφαλο και πραγματικά επηρεάζει τη ροή και τη λειτουργία του εγκεφάλου μαζί και τα συναισθηματικά μπλοκαρίσματα αποβάλοντας το στρες και επιτυγχάνει την εξισορρόπηση των δυο ημισφαιρίων.

Υγεία: ανεβάζει τη ποσότητα μαγνησίου λόγο της περιεκτικότητας του σε μαγνήσιο, επίσης αποτελεσματική για πέτρες στα νεφρά και τη χολή, στομάχι, τοξίνες, επιληψία, ημικρανίες, χοληστερίνη.

TOP 个

Μαγνητίτης:

MagnetiteΧρησιμοποιείται στη μαγνητοθεραπεία σε συντονισμό με το πλανήτη μας. Αποσυμφορίζει περιοχές από υπερβολική ενέργεια και γεμίζει περιοχές που χρειάζονται ενέργεια. Βοηθά στη σωστή κρίση και ισορροπία σε συναισθήματα και πράξεις.
Υγεία: πόνοι, άσθμα, δέρμα, αίμα, κυκλοφορικό, εξισορρόπηση μεσημβρινών.

TOP 个

Μαλαχίτης:

malaxitisΑπομακρύνει και απορροφά αρνητική ενέργεια από το σώμα αλλά και κάθε είδους ακτινοβολία και ρύπανση. Απελευθερώνει τους λόγους κάποιας μπλοκαρισμένης κατάστασης και βοηθά στην ανάπτυξη της διορατικότητας.
Υγεία: Δυσλεξία, ρευματισμοί, αρθρίτιδα και ασθένειες των κοκάλων λόγο της περιεκτικότητας του σε χαλκό, άσθμα, όγκοι, όραση, πάγκρεας, σπλήνα, διαβήτης.

TOP 个

Μάτι βοδιού:

bulls eye βλέπε μάτι τίγρη

 

 

 

Μάτι γάτας:

cats eyeΑνήκει στην οικογένεια του χρυσοβύρηλλου. Το μάτι γάτας προσφέρει προστασία και διόραση. Είναι χρήσιμη και για εργασίες στη μεταφυσική και τη μαγεία. Επίσης θεωρείται πέτρα καλοτυχίας λόγο του 7ψυχου στοιχείου της γάτας.
Υγεία: παθήσεις των ματιών, λαιμού, κεφάλι, και συκώτι.

TOP 个

Μάτι γερακιού:

hawkseyeΑνήκει στην οικογένεια του μάτι τίγρη. Βοηθά τη διαίσθηση και τη διόραση. Διαγράφει αρνητικά πρότυπα σκέψης και καθαρίζει συναισθηματικά μπλοκαρίσματα από προηγούμενες ζωές.
Υγεία: Κυκλοφορικό, έντερα, πόδια, και πόνους από στρες στον αυχένα/ώμο.

TOP 个

Μάτι τίγρη:

Tiger eyeΒοηθά τον εγκέφαλο και τα ημισφαίρια να αναλύουν τα διλήμματα δημιουργικά χωρίς να υπάρχει εσωτερική σύγκρουση, αρνητική αυτοκριτική, κατάθλιψη κα χαμηλή αυτοεκτίμηση. Καθαρίζει από κατάρες και βασκανία. Υγεία: μάτια, ασθένειες του λαιμού, κόκαλα, αναπαραγωγικά όργανα.

TOP 个

Μερλινίτης:

merliniteΟνομασία από το Μάγο Μέρλιν. Πέτρα για ανθρώπους που εργάζονται με τη μεταφυσική, για Μύστες, και για όσους θέλουν να ταξιδέψουν σε προηγούμενες ζωές αλλά και μελλοντικές ζωές και να λάβουν γνώσεις από τα Ακασικά αρχεία.
Υγεία: Εξισορροπεί τις αρσενικές και θηλυκές ενέργειες στο σώμα και θεραπεύει ότι επηρεάζει αυτή την ενσάρκωση από προηγούμενα καρμικά.

TOP 个

Μοκαϊτης:

mookaiteβλεπε ίασπις.

 

 

 

 

Μολδαβίτης:

moldabitisΗ πανέμορφη πράσινη και σπάνια εξωγήινη πέτρα είναι πολύ δυνατό φυλακτό όπως και δυνατό μέσο για επικοινωνία με πνεύματα και εξωγήινα όντα. Όσοι δεν αισθάνονται πως είναι από το πλανήτη γη ή δεν μπορούν να προσαρμοστούν στη τωρινή ενσάρκωση τους. Παράγει πολύ δυνατή ενέργεια και βοηθά στην εξουδετέρωση των υποβολών και υπνωτικών εντολών. Υγεία: Ο μολδαβίτης μπορεί να σου δείξει τη πηγή της ασθένειας και για ποιο λόγο συμβαίνει έτσι ώστε να λειτουργήσει το σύστημα αυτοϊασης.

TOP 个

Μοργκανίτης:

MorganiteΑνήκει στην οικογένεια του βήρυλλου. Ο ροζ μοργκανίτης βοηθά πολύ στο στρες καθαρίζοντας έντονα συναισθήματα και μπλοκαρίσματα. Προσφέρει πληρότητα σε ανθρώπους που δεν ικανοποιούνται εύκολα. Επίσης αποβάλει της θυματικές συμπεριφορές.

Υγεία: αναπνευστικό και κυκλοφορικό σύστημα, συκώτι, καρδιά, στομάχι, νευρικό σύστημα.

TOP 个

Μοσχοβίτης:

muscoviteΠολύ χρήσιμη πέτρα για αυτοκριτική. Αποβάλει ανασφάλειες, θυμό, και το στρες. Βοηθά στη μεταφυσική εργασία (Αγγελικές συνδέσεις, αστρικά ταξίδια, κρυσταλοσκόπηση).
Υγεία: ζάχαρο, πάγκρεας, αφυδάτωση, νεφρά, αλλεργίες

TOP 个

O

Οκενίτης:

okeniteΗ ευαίσθητη λευκή σαν γούνα πέτρα σε δυσκολεύει να πιστέψεις πως είναι πραγματικό φυσικό πέτρωμα και όμως είναι. Στη πραγματικότητα είναι μια καρμική πέτρα. Δουλεύει πάνω στην ισορροπία του θετικού και αρνητικού κάρμα βοηθώντας στις επιλογές και τις πράξεις μας. Το δεύτερο δυναμικό στοιχείο της είναι ότι ρίχνει τις μάσκες και σε φέρνει αντιμέτωπο με την αλήθεια μέσα σου αλλά και με τους γύρω.
Υγεία: Νευρικό σύστημα, κυκλοφορικό, χρήσιμο και για γυναίκες που θηλάζουν.

TOP 个

Όνυχας:

onyxΔύναμη, ενέργεια, προστασία, αποβάλει το στρες, βοηθά να παίρνουμε σοφές αποφάσεις, και να αδειάζουμε από υπερβολικές φοβίες.
Υγεία: δόντια, οστά, πόδια, και ασθένειες του αίματος.

TOP 个

 

 

Οπάλιος:

opalΟ Οπάλιος λειτουργεί ως θεία δίκη. Ότι δώσεις αυτό θα σου επιστραφεί! Αν θέλετε να περνάτε απαρατήρητοι αυτή είναι η ιδανική πέτρα. Για τους παραπάνω λόγους θεωρείται και μοιραία πέτρα γιατί μεταμορφώνει το κάτοχο ανάλογα τις πράξεις του.
Υγεία: Προβλήματα μνήμης, Πάρκινσον, νεφρά και ασθένειες του αίματος. Ο μπλε Οπάλιος ηρεμεί και βοηθά την επικοινωνία και ο κόκκινος της φωτιάς φέρνει προστασία, πρόοδο και δικαίωση.

TOP 个

Ουβαροβίτης:

uvaroviteβλπ γρανάτης.

 

 

 

Ουλεξίτης:

ulexiteΕίναι σαν ένας μεγενθυντικός φακός που δεν σου κρύβει την αλήθεια, τη προβάλει δημιουργώντας αντικειμενικότητα. Ανοίγει τη διόραση και τη δημιουργικότητα ειδικά σε ανθρώπους που έχουν δημιουργικό επάγγελμα. Υγεία: μάτια και δέρμα.

TOP 个

Ουνακίτης:

unakiteΗ διχρωμία της, θυμίζει την υδρόγειο. Πολύ χρήσιμη για διαλογισμό, κρυσταλλοσκόπηση, μεταφυσική εργασία για θεραπεία προβλημάτων από το παρελθόν είτε από αυτή την ενσάρκωση ή από προηγούμενη.
Υγεία: μαλλιά, δέρμα, κατά τη διάρκεια εγκυμοσύνης για να πάρεις κιλά, βοηθά στην ανάρρωση και ενδυνάμωση μετά από μια δύσκολη ασθένεια.

TOP 个

Οψιδιανός:

obsidianΠολύ δυνατή και γρήγορη στο τρόπο που μας δείχνει να πάρουμε τη ζωή στα χέρια μας. Γειώνει τους ονειροπόλους και καθαρίζει το νού. Ιδανική πέτρα και για θεραπευτές ειδικά ο μαύρος οψιδιανός λειτουργεί σαν φράκτης κατά τη διάρκεια της θεραπείας έτσι ώστε να μην εκτείθενται στα απόβλητα του θεραπευόμενου.
Υγεία: πέψη, εντάσεις, αρτηρίες, αρθρίτιδα, πόνους, κράμπες, προστάτης.

TOP 个

Π

Περίδοτο:

peridotΙδανική για προστασία της αύρας, απελευθερώνει τη ζήλια, θυμό, και μίσος βοηθώντας τις αρμονικές σχέσεις. Επίσης βοηθά όταν θέλουμε να δουλέψουμε πάνω μας και να αποβάλουμε αρνητικά πρότυπα και συναισθήματα.
Υγεία: καρδιά, πνεύμονες, σπλήνα, χολή, δέρμα.

TOP 个

 

Πεταλίτης:

petalitisΟνομάζεται και πέτρα του Αγγέλου. Βοηθά το διαλογισμό και προβάλει προστασία από οντότητες που προσπαθούν να προσκολληθούν στην αύρα, επίσης βοηθά στην απελευθέρωση του αρνητικού κάρμα. Ανοίγει συναισθήματα όπως η συμπόνια, συμπαντική αγάπη, συγχώρεση.

Υγεία: Ενδοκρινικό σύστημα, όλες οι παθήσεις του καρκίνου, Έϊτζ, και γενικά καρμικές παθήσεις.

TOP 个

Πιτερσίτης:

pitersitisΠροσφέρει καθοδήγηση και διόραση μέσα από διαλογισμό. Σπάει τα πρότυπα εξουσίας μεταξύ θύτη και θύμα. Ενδυναμώνει προσωπικότητες με δειλία, αναβλητικότητα, και δυσκολία έκφρασης. Χρησιμοποιείται και στη θεραπεία σχέσεων από προηγούμενες ζωές.

Υγεία: Υπόφυση, ορμόνες, πνεύμονες, συκώτι, πόδια.

TOP 个

Πρενίτης:

prehniteΗ πέτρα του Αρχάγγελου Ραφαήλ. Ιδανική για τη θεραπεία των θεραπευτών. Χρησιμοποιείται για καλό Φένγκ Σούι στο χώρο.

Επίσης είναι πολύ χρήσιμη για ανθρώπους που δεν έχουν πάρει αγάπη και νοιώθουν κενό ή απώλεια

από συναισθήματα. Βοηθά στις φοβίες και τους εφιάλτες.
Υγεία: Νεφρά, κύστη, πνεύμονες, αίμα.

TOP 个

Πυρολουσίτης:

pyrolusiteΕνδυναμώνει την αύρα, δίνει αυτοπεποίθηση, αποφασιστικότητα, αισιοδοξία, και αποβάλει την επιρροή από τρίτους.

Υγεία: βρογχίτιδα, όραση, ασθένειες του αίματος.

TOP 个

P

Ρόδο της ερήμου :

desertroseβλέπε σελενίτης.

 

 

 

 

Ροδολίτης:

rhodolite βλέπε Γρανάτης

 

 

 

Ροδονίτης:

rhodoniteΣε δύσκολους περιόδους που υπάρχουν καταστάσεις όπως ψυχικά τραύματα, σοκ και άλλες έντονες ψυχικές αντιδράσεις, βοηθά να επέλθει ισορροπία, και καθαρισμός του νου. Δείχνει τη πραγματική αιτία για όλα αυτά που συμβαίνουν.

Επαναφέρει την εμπιστοσύνη, και την αγάπη στον εαυτό μας.
Υγεία: ακοή, δέρμα, αρθρίτιδα, σκλήρυνση κατά πλάκας, στομάχι.

TOP 个

Ροδοχρωσίτης:

rhodochrositisΕίναι μια από τις πέτρες της συμπόνιας και της αγάπης ειδικά σε ανθρώπους που δεν έχουν πάρει αγάπη είναι η ιδανική για να νοιώσουν πληρότητα. Απομακρύνει τον αρνητικό εγωισμό, δείχνοντας τι κρύβει πόνο ή θυμό. Με αυτό το τρόπο βοηθά ανοίγοντας την επικοινωνία σε ανθρώπους που δυσκολεύονται.
Υγεία: Ανακουφίζει από το άσθμα και, γενικά αναπνευστικά προβλήματα.
Κυκλοφορικό, νεφρά, ημικρανίες, δέρμα και θυρεοειδή.

TOP 个

Ροζ χαλαζίας:

rosequartzΗ πέτρα της συμπαντικής αγάπης, της ηρεμίας, της φιλίας και γενικά των σχέσεων. Η πιο σημαντική όμως ιδιότητα είναι πως μας μαθαίνει, πώς να αγαπήσουμε τον εαυτό μας, να τον εμπιστευτούμε, και να τον συγχωρέσουμε, γιατί μόνο έτσι μπορούμε να αγαπήσουμε αληθινά τους άλλους.
Υγεία: Καρδιά, κυκλοφορικό, πνεύμονες, νεφρά, Αλτσχάιμερ.

TOP 个

Ρουβελίτης :

rubelliteβλέπε Γρανάτης

 

 

 

 

Ρουμπίνι:

rubiniΠάθος, ενέργεια, προστασία από ψυχικές επιθέσεις, δύναμη. Απομακρύνει ότι είναι αρνητικό για εσάς και αποβάλει το θυμό, και την αρνητική ενέργεια που υπάρχει στην αύρα.
Υγεία: θεραπεύει ασθένειες του αίματος, μολύνσεις, λεμφαδένες συκώτι, καρδιά, νεφρά, σπλήνα.

TOP 个

Ρυόλιθος:

rhyoliteΧρήσιμος για να επαναφέρει τη σοφία από όλες τις ενσαρκώσεις και να ενεργοποιήσει τη δημιουργικότητα. Επίσης προσφέρει δύναμη για νέα ξεκινήματα και να αποχωριστούμε παλιές καταστάσεις που μας αρρωσταίνουν.
Υγεία: δερματολογικές παθήσεις, μολύνσεις, μυς, πέτρες στα νεφρά.

TOP 个

Σ

Σαρδόνυχας:

sardonyx Βλέπε αχάτης.

 

 

 

Σατουκίτης:

satukiteΠνευματική πέτρα που ενεργοποιεί την έκφραση ειδικά για δασκάλους κάθε είδους, ανοίγοντας και το τρίτο μάτι. Δουλεύει πάνω στις προηγούμενες ζωές για θεραπεία και καθαρισμό από κατάρες, μαγεία, υπνωτικές εντολές προσφέροντας προστασία σε αυτή τη ζωή. Χρήσιμη επίσης για κάθε είδους μεταφυσική εργασία.
Υγεία: Έχει συνδεθεί μόνο με ασθένειες του λαιμού.

TOP 个

Σελενίτης:

seleniteΠροσφέρει απλόχερα βαθιά ηρεμία, βαθύ διαλογισμό, τηλεπάθεια. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φράκτης προστασίας για ένα χώρο αλλά και ηρεμίας από καβγάδες. Βοηθά επίσης να ολοκληρώνουμε ότι αρχίζουμε και να βάζουμε καινούργιους στόχους. Υγεία: νευρικό σύστημα, δέρμα, οστά, επιληψία.

TOP 个

Σελεστίτης:

celestiteΑυτή είναι μια πέτρα Δάσκαλος. Μπορεί να σου διδάξει τι σημαίνει αλήθεια, εμπιστοσύνη, ισορροπία στο τρόπο σκέψης, σοφία, αρμονία στις σχέσεις και με τον εαυτό μας.
Υγεία: Ασθένειες των ματιών, αυτιά, καθαρίζει από τοξίνες και ενδυναμώνει το λαιμό.

TOP 个

 

 

Σεληνόλιθος – Φεγγαρόπετρα:

moonstone

Πέτρα συνδεμένη με τη Σελήνη και τις θηλυκές ενέργειες. Ηρεμεί τα συναισθήματα και βοηθά σε περιόδους αλλαγών. Σημαντική πέτρα για άντρες που δεν έχουν ισορροπία με τη θηλυκή τους πλευρά.
Υγεία: Βοηθά στο στρες, ορμονικά προβλήματα, καθαρίζει από τοξίνες, ανανεώνει το δέρμα, μάτια, συκώτι, πάγκρεας. Σημαντική επίσης για περιόδους εγκυμοσύνης, στη γέννα, και το θηλασμό.

TOP 个

Σεραφινίτης:

seraphiniteΠέτρα διαλογισμού, αφύπνισης τρίτου ματιού, για συνδέσεις με Αγγέλους, και αστρικά ταξίδια.
Υγεία: Βοηθά σε συναισθηματικά μπλοκαρίσματα και τη φυσική καρδιά.

Χαλαρώνει τους μυς από στρες που συσσωρεύται στον αυχένα.

TOP 个

Σερπετίνης:

serpentineΠολύ σημαντική πέτρα για να πάρουμε πληροφορίες για το παρελθόν, παρόν, και μέλλον έτσι ώστε να ολοκληρωθούμε σε σχέση με τις πληροφορίες που μας δίνει για την ύπαρξη μας. Επίσης βοηθά να αποβάλουμε αρνητικά πρότυπα από προηγούμενες σχέσεις και καταστάσεις.
Υγεία: καθαρίζει το αίμα και αποβάλει τις τοξίνες, ιδανική για παθήσεις διαβήτη και υπογλυκαιμίας.

TOP 个

 

Σιδηροπυρίτης:

ironpyriteΗ πέτρα της διπλωματίας και της εξισορρόπησης της προσωπικότητας ανάλογα αν κάποιος χρειάζεται να γίνει πιο σκληρός ή πιο διαλλακτικός. Δίνει ισορροπία σε γυναίκες που έχουν έντονα αντρικά στοιχεία και έχουν χάσει τη θηλυκότητα τους και χαλιναγωγεί τους άντρες από τη σκληρότητα και τον έντονο εγωκεντρισμό που τείνει στην έλλειψη του συναισθήματος.
Υγεία: κύτταρα, οστά, κυκλοφορικό αναπνευστικό σύστημα, άσθμα, ασθένειες πνευμόνων.

TOP 个

Σμαράγδι:

emeraldΕίναι ένα από τα πετρώματα της ευτυχίας στον έρωτα. Θεραπεύει τη καρδιά, ανοίγοντας παράλληλα την ικανότητα να αγαπήσεις τον εαυτό σου και τους γύρω. Έχει πολύ δυνατές καθοριστικές ιδιότητες από μαγεία, κακοτυχία, και, αρνητική ενέργεια που έχει προσκολληθεί στην αύρα.
Υγεία: Ιδανική για περιπτώσεις που υπάρχει ανάρρωση μετά από μια δύσκολη ασθένεια, ειδικά τις μολυσματικές, καθαρίζει το συκώτι από τις τοξίνες και το αίμα.

TOP 个

Σμισθονίτης:

smisthonitisΠολύ καλή για όσους είχαν δύσκολα παιδικά χρόνια και δεν πήραν αγάπη αλλά και για ανθρώπους που βιώνουν πολλές δυσκολίες και προβλήματα με προδιάθεση να καταρρέουν ψυχικά. Προσφέρει ηρεμία σε συναισθήματα όπως πόνος, φόβος, θυμός.
Υγεία: Περιπτώσεις καταχρήσεων (ναρκωτικά, αλκοόλ ), πεπτικό σύστημα, παθήσεις των οστών, και τους μυς.

TOP 个

Σοδαλίτης:

sodaliteΗ πέτρα της εξερεύνησης του μυαλού και του τρόπου σκέψης. Βοηθά να κατανοήσουμε τον τρόπο που λειτουργούμε και να γνωρίσουμε καινούργιες πτυχές του εαυτού μας. Απομακρύνει τις παραισθήσεις και βγάζει στην επιφάνεια τη λογική και τη πραγματικότητα.

Επίσης χρησιμοποιείται για ηλεκτρομαγνητική ρύπανση και στο σύνδρομο άρρωστων κτιρίων. Υγεία: Παθήσεις του λαιμού, σταθεροποιεί το μεταβολισμό, λεμφαδένες, πεπτικό σύστημα.

TOP 个

 

Σουγκιλίτης:

louboulitisΗ μοβ ακτίνα της αγάπης συνδέεται με αυτό το πέτρωμα προσφέροντας τη γνώση γύρω από τη πνευματική αγάπη και όχι την υλική. Βοηθά να κατανοήσουμε το λόγο ενσάρκωσης μας και να αντιμετωπίσουμε με θάρρος τα προβλήματα.
Υγεία: Η περιεκτικότητα του σε μαγγάνιο βοηθά στους πονοκεφάλους, τις ημικρανίες, νευρικό σύστημα, επιληψία, λεμφαδένες και ασθένειες του αίματος.

TOP 个

Σούπερ 7:

super7Ένας συνδυασμός πολλών πετρωμάτων (αμέθυστος, καπνίας, λευκός χαλαζίας, ρουχήλιο, κακοξενίχης, γκοθίτης, λεπιδοχρωσίτης). Δυνατός για μεταφυσική εργασία, θεραπείες, συνδέσεις, κάρμα, και εργασία πάνω σε προηγούμενες ζωές.

TOP 个

 

 

Σπινέλιο:

spinelΧρήσιμη πέτρα για περιπτώσεις ανθρώπων που η ενέργεια δεν ρέει σωστά στα ενεργειακά κέντρα και το σώμα.

Βοηθά στο στρες όταν δημιουργείται από χαμηλή αυτοπεποίθηση.

TOP 个

Σταυρόλιθος:

stauroliteΕίναι ένα φυσικό φυλακτό που φέρνει καλοτυχία στο κάτοχο. Βοηθά στη κατάθλιψη, το στρες, και με κάποιο τρόπο προκαλεί αποστροφή στη νικοτίνη.
Υγεία: δουλεύει πάνω στα κύτταρα εξισορροπώντας τη δυσλειτουργία τους.

TOP 个

 

Στιλβίτης:

stilbiteΧρήσιμος για χώρους θεραπείας και θεραπευτές. Γειώνει ενέργεια προστασίας και βοηθά στις συνδέσεις.
Υγεία: εγκεφαλικές παθήσεις, δερματοπάθειες, παθήσεις του λαιμού.

TOP 个

T

Τεκτίτης:

TektiteΑυτή η εξωγήινη πέτρα βοηθά στην επικοινωνία με άλλους κόσμους που γνωρίζει, μεταδίδοντας υψηλές γνώσεις. Χρησιμοποιείται ως φυλακτό καλοτυχίας σε όλους τους τομείς. Χρήσιμη επίσης για θεραπευτές που κάνουν ενεργειακή ψυχοθεραπεία.
Υγεία: Βοηθά στη σωστή κίνηση των ενεργειακών κέντρων (τσάκρα), τα κύτταρα και το κυκλοφορικό.

TOP 个

Τοπάζι:

topazΠολύ σημαντική πέτρα για να αναδείξουμε τις θετικές πλευρές του εαυτού μας και να αποβάλλουμε την αρνητικότητα από πρότυπα και παρελθοντικές καταστάσεις. Λόγω της μετατροπής της ενέργειας στην αύρα, το συλλαμβάνουν και οι γύρω δημιουργώντας θετική αντιμετώπιση προς το κάτοχο.
Υγεία: πεπτικό σύστημα, ανορεξία, μεταβολισμός, νευρικό σύστημα.

TOP 个

Τουρμαλίνη:

tourmalineΊσως η πιο δυνατή πέτρα προστασίας από (ηλεκρομαγνητικά πεδία, ψυχικές επιθέσεις, μαγεία, αρνητικά όντα κ.α.). Καθαρίζει, απομακρύνει και διαλύει αρνητικές ενέργειες στο χώρο και πάνω μας. Λειτουργεί θεραπευτικά σε ψυχοσωματικές και ψυχικές ασθένειες όπως (παράνοια, δυσλεξία, σεξουαλική ανικανότητα, κατάθλιψη).
Υγεία: Αρθρίτιδα, νεφρά, χολή, αϋπνία, θυρεοειδή, μολύνσεις, μεταβολισμό, συκώτι, επιληψία, Αλτζχάιμερ.

TOP 个

Τυρκουάζ:

turquoiseΕνδυναμώνει τη δημιουργικότητα και τη διόραση. Προσφέρει ισορροπία μεταξύ αρσενικής και θηλυκής πλευράς και την ένωση ουρανού και γης. Σε ψυχολογικό επίπεδο εξισορροπεί τα συναισθήματα και τις εναλλαγές στη διάθεση, τις κρίσεις πανικού και τη κατάθλιψη.
Υγεία: καταρράκτης, μολύνσεις, αρθρίτιδα, ρευματισμοί, κράμπες, ανοσοποιητικό σύστημα.

TOP 个

Φ

Φεγγαρόπετρα -Σεληνόλιθος :

moonstoneΠέτρα συνδεμένη με τη Σελήνη και τις θηλυκές ενέργειες. Ηρεμεί τα συναισθήματα και βοηθά σε περιόδους αλλαγών. Σημαντική πέτρα για άντρες που δεν έχουν ισορροπία με τη θηλυκή τους πλευρά.
Υγεία: Βοηθά στο στρες, ορμονικά προβλήματα, καθαρίζει από τοξίνες, ανανεώνει το δέρμα, μάτια, συκώτι, πάγκρεας. Σημαντική επίσης για περιόδους εγκυμοσύνης, στη γέννα, και το θηλασμό.

TOP 个

Φαινακίτης:

PhenakiteΗ σοφία και η γνώση που κατέχει μέσα από τα Ακασικά Αρχεία αυτό το υψηλής δόνησης πέτρωμα συνδέεται με Αγγελικές διαστάσεις αλλά και με μεγάλους Διδάσκαλους. Διεγείρει τη μνήμη και ενεργοποιεί τη δημιουργική και θετική σκέψη.
Υγεία: Ο Φαινακίτης μεταδίδει και ενεργοποιεί τα υπόλοιπα πετρώματα για θεραπεία, δεν χρησιμοποιείται συγκεκριμένα για κάποια ασθένεια.

TOP 个

Φθωρίτης:

flouriteΠέτρα προστασίας και καθαρισμού από ηλεκτρομαγνητικά κύματα, γαιοπαθητικό στρες, αλλά και το στρες γενικότερα. Δουλεύει πολύ με το υποσυνείδητο και τη συγκέντρωση στη σκέψη όπως και τις διανοητικές διαταραχές που οφείλονται σε χαμηλή αυτοεκτίμηση.
Υγεία: Μολύνσεις, ανάπλαση και ενδυνάμωση στα δόντια, οστά, δέρμα, αναπνευστικό σύστημα αρθρίτιδα, ρευματισμοί.

TOP 个

Φουξίτης:

fucshsiteΠολύ χρήσιμος σε θέματα σχέσεων και κοινωνικής συμπεριφοράς δείχνοντας την ισορροπία του δίνω και παίρνω χωρίς τη παγίδα της αυτοθυσίας ή του εκβιασμού.
Υγεία: Βοηθά τα οστά, τους μυς, τα λευκά και ερυθρά αιμοσφαίρια.

TOP 个

X

Χαλαζίας γαλακτώδης:

milkyquartzΧρήσιμος για περιπτώσεις ανθρώπων που τους εκμεταλλεύονται και έχουν τάσεις θυματικές και μοιρολατρικές. Επίσης βοηθά τους παρορμητικούς να μη βιάζονται να εκφραστούν όταν κυριεύονται από έντονα συναισθήματα.
Υγεία: Βοηθά στη περίοδο εγκυμοσύνης και θηλασμού, τα οστά, τους μυς και αυξάνει τη ζωτικότητα.

TOP 个

Χαλαζίας διάφανος:

clearquartzTo πιο σημαντικό πέτρωμα στη κρυσταλλοθεραπεία και για τους θεραπευτές. Εχει απεριόριστες δυνατότητες που είναι λίγα όσα και να αναφέρουμε. Προστασία, θεραπεία, καθαρισμός, ενδυνάμωση της αύρας, ιδανικός για όλες τις παθήσεις και ασθένειες ψυχικές και μη.

TOP 个

Χαλαζίας ροζ:

rosequartzΗ δύναμη της αγάπης και των αρμονικών σχέσεων. Θα μπορούσαμε να περιγράφουμε αυτό το πέτρωμα σαν τη εκδήλωση αγάπης από το Θεό συνδεμένο με ροζ ακτίνα. Ξεμπλοκάρει ανοίγει τη καρδιά, μετατρέπει την αύρα σαν μια πηγή αγάπης και αυτό το λαμβάνει ο κόσμος. Είναι τυχαίο πως είναι η αγαπημένη πέτρα των παιδιών ασχέτου φύλλου;
Υγεία: κυκλοφορικό, καρδιά, πνεύμονες, νεφρά, Αλτσχάϊμερ και Πάρκινσον.

TOP 个

Χαλαζίας ρουτίλιο:

rutilatedquartzΚαθαρίζει και ενεργοποιεί την αύρα χρησιμοποιώντας αυτές τις μικρές βελόνες που έχει στο εσωτερικό της. Επίσης προστατεύει με τον ίδιο τρόπο με τις βελόνες που λειτουργούν ως προστατευτικά αγκάθια.
Υγεία: Μυς, νεύρα, αίμα, αναπνευστικό σύστημα, θυρεοειδής.

TOP 个

Χαλαζίας τουρμαλίνα:

quartztourmalineΈνας δυνατός συνδυασμός τουρμαλίνας και λευκού χαλαζία που δουλεύεται πάνω σε οποιοδήποτε πρόβλημα ψυχολογικό -παθολογικό.

TOP 个

Χαλκηδόνιος:

xalkidoniosΈχει την ιδιότητα να εξισορροπεί τα τσάκρας αν τοποθετηθεί στο απευθυνόμενο τσάκρα της θέλησης. Ανοίγει την επικοινωνία και τη δημιουργικότητα στην εργασία ειδικά στα καλλιτεχνικά και σε επαγγέλματα που απευθύνονταν σε πολύ κόσμο.
Υγεία: Γλαύκωμα, πνεύμονες, αναπνευστικό σύστημα, μάτια, χολή, κόκαλα, σπλήνα, αίμα, κυκλοφορικό σύστημα.

TOP 个

Χαολίτης:

howliteΧρήσιμη σε περιπτώσεις αϋπνίας και προβλήματα στον ύπνο γενικά. Ηρεμεί το νου και μεταφέρει πληροφορίες για προηγούμενες ζωές μέσα από όνειρα καν διαλογισμό.
Υγεία: Οστά, δόντια, υπέρταση.

TOP 个

 

 

 

Χαροϊτης – Τσαροϊτης:

xaroitisΑυτή η πανέμορφη μοβ πέτρα συνδέει τις δίδυμες καρδιές μας (τσάκρα καρδιάς – κορώνα ) δημιουργώντας ένα κανάλι συμπόνιας και ανεξάντλητης αγάπης για το όλον. Διαλύει τις εγωιστικές συμπεριφορές και επιτρέπει να δούμε πέρα από τον εαυτό μας. Ανοίγει τη διόραση βοηθώντας να κάνουμε σωστές επιλογές για το κάρμα μας.
Υγεία: μάτια, καρδιά, συκώτι και πάγκρεας μετά από καταχρήσεις, κράμπες, δυσκολία στον ύπνο για παιδιά, αυτισμός.

TOP 个

Χιαστόλιθος ή Ανδαλουσίτης :

Andalusite Chiastolite 2 C-O

Λόγω του σχηματισμού της σε σχήμα σταυρού σε όλο το μήκος της, συνδέεται με προστασία από κατάρες και αρνητικές σκέψεις. Χρήσιμος για γείωση, ισορροπία, σοφία και ηγετικές ικανότητες που οδηγούν στην επιτυχία.
Υγεία: ρευματισμοί, ανοσοποιητικό σύστημα, ψυχολογικά απομακρύνει το θυμό.

TOP 个

Χλωρίτης:

chloriteΧρήσιμο πέτρωμα όταν συμβαίνουν ψυχικές επιθέσεις ή όταν υπάρχουν ενοχλητικά πνεύματα σε ένα χώρο, λειτουργεί ως φράκτης και τα απομακρύνει. Τον συναντάμε πολλές φορές και στο εσωτερικό λευκού χαλαζία.
Υγεία: Καθαρίζει τον οργανισμό από τοξίνες, βακτήρια, ανακουφίζει από πόνους και καθαρίζει το συκώτι.

TOP 个

Χρυσάνθεμο:

chrysanthemumΑνήκει στην οικογένεια του οψιδιανού. Το χρυσάνθεμο που υπάρχει πάνω στη μαύρη επιφάνεια του δηλώνει και τον τρόπο που λειτουργεί αυτή η πέτρα, πως δηλαδή από το σκοτάδι βγαίνει κάτι φωτεινό. Επαναφέρει τη παιδική αθωότητα, διαλύει τη ζήλια και γεμίζει με αγάπη και θετικότητα το κάτοχο.
Υγεία: Δέρμα, κόκαλα, μάτια, αποβάλει τις τοξίνες.

TOP 个

Χρυσοβύρηλλος:

chrysoberylΟικογένεια του Αλεξανδρίτη και μάτι γάτας. Σε χρωματισμούς χρυσού, κίτρινου, πράσινου και κόκκινου, δουλεύει τη προσωπικότητα του ατόμου για να γίνει πιο δεκτικό και γενναιόδωρο προς τους γύρω. Επίσης βοηθά να ενισχύσει ανθρώπους με χαμηλή αυτοεκτίμηση. Υγεία: Χοληστερίνη, στομάχι, συκώτι.
TOP 个

 

Χρυσόκολλα:

xrysocolaΠέτρα που ενθαρρύνει την επικοινωνία και την έκφραση με μέτρο εκεί που πρέπει να μένουμε σιωπηλοί. Διαλύει παλιά πρότυπα λόγο συναισθηματικού δεσίματος και αποβάλει ενοχές που έχουν περάσει σαν σκεπτομορφές από άλλους. Πολύ χρήσιμη για το ηλιακό τσάκρα.

Υγεία: Αρθριτικά, ασθένειες των οστών, όγκοι, πνεύμονες, ασθένειες του αίματος, πάγκρεας, μολύνσεις.

TOP 个

Χρυσόλιθος:

goldstoneΚατασκευασμένος με την ευλογία μοναχών. Η λάμψη του βοηθά σε περιπτώσεις κατάθλιψης και στην ανάγκη να ξανά πιστέψουμε στην ανώτερη δύναμη του Θεού. Βοηθά στη γείωση και τη θετική σκέψη.
Υγεία: Δεν έχουν αναφερθεί στοιχεία για παθολογικές παθήσεις.

TOP 个

Χρυσοπράσιο:

chrysopraseΧρήσιμη πέτρα για την εργασία και ειδικά συνεργασίες με κάποια δυσκολία. Αναδεικνύει τα ταλέντα και τη δημιουργικότητα. Βοηθά στη προσωπική ισορροπία των συναισθημάτων και μας στηρίξει σε καινούργια ξεκινήματα δίνοντας ασφάλεια και σταθερότητα στις επιλογές μας. Απομακρύνει το θυμό και τις εκρήξεις του.
Υγεία: Μολύνσεις, μάτια, νοητικές παθήσεις, δέρμα, καρδιά, πεπτικό σύστημα, στρες

TOP 个

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
αρθρα ΤΟΥ BLOG