Βρίσκεστε εδώ :

Χωροχρόνου Λόγος

Σταύρος Βιτάλης

Ο Σταύρος Βιτάλης είναι μια Υπερβατική Μορφή που έχει απασχολήσει όλα τα στρώματα των ανθρώπων και πολλές κυβερνήσεις με την πολυτάλαντη και ακραία ζωή του μοιρασμένη σε επαναστατικούς πολέμους ανα τον κόσμο.Ταυτότητα του Διεθνολόγου απο το George town University και επιπλέον χαμαιλεόντινες μυστηριώδης θέσεις-ρόλους ειδικών αποστολών αδρεναλίνης. Ποιητής, λάτρης του χορού, ρομαντικός, αλτρουιστής, μη συμβατικός, βαθιά πνευματικός αφιερωμένος στην ακτημοσύνη, παρασημοφορημένος στρατηγός, επαναστάτης, παλαιότερος κυβερνητικός σύμβουλος, και ιδρυτής του Επαναστατικού Απελευθερωτικού Κινήματος Άμεση Δημοκρατία-Εθνοσυνέλευση. Πατέρας 3 παιδιών που θαυμάζει και ορματίζεται να είναι ελευθερα πνεύματα και ευτυχισμένα. Η έκδοση της 3ης σε σειρά ποιητικής συλλογής του είναι προτροπή της εκδότριας και όχι του ιδίου.

Ο ίδιος αναφέρεται στην ποίηση που τον εκφράζει ως καταραμένη αβυσσαλέα, πράγμα που θυμίζει την ανθρώπινη διάσταση και τα πάθη της με ένα διαρκή αγώνα να φτάσει στην ολοκλήρωση, την θέωση, και την ευδαιμονία! Η γραφή του σύνθετη με έντονη αμφισιμία να σε ταξιδεύει απο το ένα άκρο στο άλλο θεραπευτικά, αφυπνιστικά. Τα ποιήματά του είναι οι εμπειρίες του, τα λάθη του, τα πάθη του, τα οράματά του, το ήθος και το ύφος που ενατενίζει τον κόσμο. 

Ένας άντρας με IQ 168 κατάφερε να συνδέσει τα δυο ημισφαίρια του εγκεφάλου του και να συνυπάρχει με τον εαυτό του και τους γύρω με τα Ύψιστα αγαθά την Αλήθεια και την Ελευθερία.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ “ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΥ ΛΟΓΟΣ” ΣΤΑ PUBLIC ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

Συνέντευξη Σταύρου Βιτάλη -η διαδρομή της ζωής του σε ένα βιβλίο.
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ, ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να παραγγείλετε τα βιβλία μας, είτε στα τηλέφωνα 211 4019724, 6934531919 ή μέσω email στέλνοντας στο info@hilarion.gr

Επίσης, τα βιβλία μας φιλοξενούνται στα Public και σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία σε όλη την Ελλάδα.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με μία από τις παρακάτω επιλογές:

  • Με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα μέσω του συνδέσμου PAYPAL : PayPal.Me/hilarionpublication
  • Με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό ALPHA BANK – Δικαιούχος: ΜΑΛΑΜΑΤΕΝΙΑ ΚΑΪΝΤΑΤΖΗ – ΙΒΑΝ: GR97 0140 7900 7900 0210 1081 569
    ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Παρακαλούμε στην ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ να αναγραφεί το όνομά σας και να μην χρεωθεί ο λογαριασμός τα έξοδα μεταφοράς / εμβάσματος.
  • Εναλλακτικά μπορείτε να παραλάβετε και να εξοφλήσετε τα βιβλία από τον εκδοτικό μας οίκο κατόπιν συνεννόησης.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Τα βιβλία αποστέλλονται ΔΩΡΕΑΝ σε όλη την Ελλάδα μέσω ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ .

Για διάθεση χονδρικής πώλησης και για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στα τηλέφωνα 211 4019724  –  6934531919.