Βρίσκεστε εδώ :

Μαλαματένια Καϊντατζή

Ιδρύτρια του Κέντρου Θεραπείας και Έρευνας Ιλαρίων και της Ενεργονοητικής Θεραπείας.

Για περισσότερες πληροφορίες
μπορείτε να έχετε ένα προσωπικό ραντεβού
καλώντας μας στα τηλέφωνα
211 4019724 6934531919.

Η Μαλαματένια Καϊντατζή ξεκίνησε την Πνευματική και επαγγελματική της πορεία, μετά από μια προσωπική της εμπειρία θεραπείας Reiki με την οποία αντιμετώπισε επιτυχώς ένα αυτοάνοσο νόσημα. 

Πλέον η ίδια βοηθά τους συνανθρώπους της τα τελευταία 23 χρόνια με πολλές διαφορετικές τεχνικές που έλαβε στα ταξίδια της.

Τα ταξίδια της στην Ινδία, Ταϋλάνδη, Θιβέτ και Ευρώπη, η επαφή της με Μεγάλους Δασκάλους και η μαθητεία της στην εναλλακτική Θεραπεία και την πνευματική Διδασκαλία, την οδήγησαν το 2004, στην ίδρυση του κέντρου θεραπείας και έρευνας ‘ΙΛΑΡΙΩΝ’, στην Κηφισιά.

Είναι Μάστερ 7ης σειράς του Ενεργειακού Δέντρου του Μεγάλου Διδασκάλου Μικάο Ουσούι (παγκόσμιος ιδρυτής του Ρείκι), και τιμά στις μέρες μας την μνήμη του, κρατώντας την ακτίνα του Ρείκι αγνή και το επίπεδο της εκπαίδευσης αυστηρά παραδοσιακό όπως έχει μεταδοθεί με όλες τις τεχνικές θεραπείας.

Η συνεχής έρευνα πάνω στη Θεραπεία την οδήγησε σε μια εναρμονισμένη προσέγγιση θεραπείας χώρου και ανθρώπου κατασκευάζοντας με τις Αρχές της Ιερής Γεωμετρίας, της Κρυσταλλοθεραπείας, του Φενγκ Σούι και άλλων γνώσεων, την πατέντα της Ενεργειακής Πυραμίδας Φενγκ Σούι ( το 2005 ) όπου τοποθετείται στον χώρο, για τη θεραπεία των ενεργειών ενός κτιρίου, τους τομείς ζωής και την προστασία της υγείας των κατοίκων.

Επιπλέον η Μαλαματένια Καϊντατζή είναι μοναδική αντιπρόσωπος του προηγμένου συστήματος Κρυσταλλοθεραπείας Atma Crystal Healing και της Μαγνητοθεραπείας στην Ευρώπη.

Το 2012 μια μεγάλη Διδασκαλία συνελήφθη από την ίδια , η Ενεργονοητική ( Energymental ), συνθέτοντας πολλές διαφορετικές Διδασκαλίες (Αρχαία Ελλάδα, Ινδία, Αίγυπτο, κ.α.)  με σκοπό την αφύπνιση και τη θεραπεία σε όλους τους τομείς. Από μαθητές της Ενεργονοητικής ξεκίνησε και η κλειστή «Ομάδα Μελών Εξυπηρετητών» με την οποία εφαρμόζουμε ομαδικές θεραπευτικές συνεδρίες υπηρετώντας Ανώτερες επίκαιρες Διδασκαλίες .

Πέρα απο την προσωπική της Έρευνα στα αρώματα, μελέτησε Αρωματοθεραπεία και Βοτανοθεραπεία στο Καποδιστριακό Παν/μιο Αθηνών το 2013-14. Η Μαλαματένια Καϊντατζή εδώ και 10 χρόνια έχει δημιουργήσει Αρωματοθεραπείες by Malamatenia, με μια σειρά από θεραπευτικά σπρέι βοτάνων και λουλουδιών που επιδρούν θετικά στο νευρικό σύστημα και την αύρα και χώρου.

Το έργο της είναι γνωστό σε πολλές χώρες καθώς έχει μαθητές στην Αμερική, την Ιρλανδία, την Ελβετία, την Αίγυπτο, τη Κίνα, την Ιταλία , τη Γερμανία, τη Ρουμανία, το Βέλγιο, την Αγγλία και διάφορα μέρη της Ελλάδος, ενώ μέχρι σήμερα έχει ξεπεράσει τις 3000 προσωπικές θεραπείες συνεδριών που έχει προσφέρει.

Είναι ιδρύτρια των εκδόσεων “Hilarion Publications” και συγγραφέας του βιβλίου “Αισθήσεις – η γνώση της ελευθερίας”

Οι Δάσκαλοι και εμπνευστές της στους Διαλογισμούς, τη Θεραπεία, το Φένγκ Σόυι κ.τ.λ. αλφαβητικά είναι οι εξής:

Γιόσεφ Γιού (Φενγκ Σούι-Αστρολογία), 

Εύα Γιούνγκανς 6η σειρά Μάστερ( Ρέικι 3ος Βαθμός ), 

(Λάμα) Στάθης Λιακόπουλος (Διαλογισμοί), 

Δαλάι Λάμα ( Βουδιστική Φιλοσοφία Οκτάπτυχο μονοπάτι, Ινδία ), Μπριλάκης Εμμανουήλ (Ρέικι 1ος-2ος Βαθμός Κρήτη), 

Dr Ακανή Ναβαράτ ( Μαγνητοθεραπεία, Κρυσταλλοθεραπεία, Ιερή Γεωμετρία , Ταο Διαλογισμοί, Ταϋλάνδη ), 

Μπάρντο Τοντολ, Καλατσάκρα Τάντρα, Τσοντ, Λάμα Κέντρουλ Ρίνποτσε.

Πνευματικοί Δάσκαλοι: Ιησούς, Βούδας, Μικάο Ουσούι, Διδάσκαλος Ιλαρίων (οι Λοιποί Αναληφθέντες), Όσσο, Σάτυα Σάι Μπάμπα.Πλέο