Βρίσκεστε εδώ :

Δωρεάν Διαλογισμοί

ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ & ΕΠΙΤΕΥΞΗΣ

Η Θεά Τύχη και ο Άγγελος της Αφθονίας θα θεραπεύσουν την κατάσταση που εμποδίζει την εξέλιξη μας με στόχο να ενεργοποιηθεί θετικό κάρμα για μας, έτσι ώστε όσοι έχουμε προκλήσεις οικονομικές- επαγγελματικές να λάβουμε την ώθηση για να ξεπεράσουμε τα προβλήματα-μαθήματα.Δώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας και πριν ξεκινήσετε αυτό το διαλογισμό σκεφτείτε τι είναι αυτό που θα θέλατε να εκπληρωθεί προσεχώς…

Φ – ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΛΟΓΟ

ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΛΟΓΟ – ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Φ

” Η σύνδεση με την Χρυσή Αναλογία και την ενέργεια του Φ, επιφέρει αναδιάταξη, επανόρθωση, εναρμόνιση σε όλα τα επίπεδα, σε όλες τις διαστάσεις της Ύπαρξης.”

Σε αυτή τη συνάντηση θα έχετε την ευκαιρία να βιώσετε την εφαρμογή της Χρυσής Αναλογίας, Χρυσής Τομής ή του Χρυσού Λόγου στον εσωτερικό σας κόσμο.

Η αρχιτεκτονική των ανθρώπινων κυττάρων, των οργάνων και των μελών του σώματός μας, δομείται και αναπτύσσεται με βάση την Ενέργεια Φ, της οποίας η συνεχής ροή, εξασφαλίζει την εναρμόνιση που είναι απαραίτητη για την εκδήλωση της υγείας.

Από την πιο μικροσκοπική μορφή ζωής μέχρι τους γιγάντιους πλανήτες, η Χρυσή Αναλογία Φ κάνει αισθητή την παρουσία της, αποτελώντας τη γέφυρα της αρμονίας μεταξύ του μικρόκοσμου και του μακρόκοσμου.

Η Ενεργονοητική καθώς ερευνά τις αρχαίες παραδόσεις δεν θα μπορούσε να αγνοήσει έναν τόσο σημαντικό πυλώνα με εξαιρετικές εφαρμογές πάνω στην ενεργειακή θεραπεία, έναν πυλώνα που μεγάλοι μύστες όπως ο Πυθαγόρας άνοιξαν, μέσα από την επιστημονική παρατήρηση της φύσης και των φαινομένων.

Στη σύγχρονη εποχή ο Κώδικας Φ χρησιμοποιείται σε όλο το φάσμα της επιστήμης, στην βοτανολογία, βιολογία, οδοντιατρική, πλαστική χειρουργική, αισθητική, στα μαθηματικά, προγραμματισμό Η/Υ., αρχιτεκτονική, στις τέχνες, στην οικονομία και σε πολλούς άλλους επιστημονικούς κλάδους.

Μέσα από την Ενεργονοητική ο Κώδικας Φ ,εισάχθηκε στον διαλογισμό και στην ενεργειακή θεραπεία

” Σκοπός είναι να αναδειχθεί η απλή διαλογιστική τεχνική με την οποία οι συμμετέχοντες θα εισάγουν το Φ σε κάθε κύτταρό τους, στο DNA τους, στην ενέργειά τους και κατ επέκταση σε όλη τους την Ύπαρξη. ”

Ο ενεργειακός συντονισμός με την Χρυσή Αναλογία αποτελεί τη βάση και την εισαγωγή για την ορθή αντίληψη της Ιερής Γεωμετρίας.Η παρουσία του Φ είναι αυτή που προσδίδει στην Γεωμετρία την Ιερότητά της. 

ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ “ΒΥΘΙΣΗ ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ”

ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ” ΟΙ 5 ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗΣ” 

ΘΕΟΥΡΓΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ

Η Θεουργία στην πράξη γίνεται διαλογιστικά με πυρήνα έμπνευσης τον Ιάμβλιχο.
Εξαγνίζουμε το Πνεύμα για να ενωθούμε με το Θείο.
Θα φτάσουμε στο Θείο μέσα από την ανάδειξη της δυνατότερης αρετής που έχει ο καθένας.

ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΤΟ 12ΠΕΤΑΛΟ

Το άνθισμα του 12πέταλου είναι το ξερίζωμα των αγριόχορτων που εμποδίζουν την ωριμότητα της Αγάπης. Είναι οι πρακτικές που δεν αφήνουν περιθώριο για δικαιολογίες. Είναι ο νέος τρόπος να ζεις, να αγαπάς και να είσαι ελεύθερος.

Στον Διαλογισμό αυτόν θα εργαζόμαστε με τις ηλικίες 0-12 για να αναβιώσουμε την Αγνότερη εκδήλωση της Αγάπης μέσα στον τροχό του κάρμα. Στον τροχό που θα δομήσει ξανά τις συνθήκες για να αφυπνιστούμε και να ελευθερωθούμε από κάθε μορφή μικρότητας και ανεπάρκειας που μας δεσμεύει με ένα άσχημο πεπρωμένο και μια δυστυχισμένη ζωή.

Παρακολουθήστε τη σχετική βιωματική ομιλία και το διαλογισμό για την αφύπνιση της Καρδιάς και τη στάση ζωής που οδηγεί στην ελευθερία να επιτύχουμε τη φώτιση.

Για περισσότερες πληροφορίες
μπορείτε να έχετε ένα προσωπικό ραντεβού
καλώντας μας στα τηλέφωνα
211 4019724 6934531919.

Μοιράσου το στα social :

ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ: ΒΥΘΙΣΗ ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ

ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ “ΒΥΘΙΣΗ ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ”

ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ “ΒΥΘΙΣΗ ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ”