Βρίσκεστε εδώ :

Κατηγορία

Ημ.νια δημοσίευσης

Διατροφή και Πνευματικότητα

Η τροφή στην εποχή μας ειδικά στο δυτικό κόσμο έχει γίνει μια διαδικασία γρήγορη, ανθυγιεινή αλλά και καταστρεπτική για τον πλανήτη και τα ζώα. Οι ποικίλες γεύσεις ενεργοποιούν τη τάση μας για φαγητολαγνεία και κατανάλωση τροφών χωρίς επίγνωση και πραγματική ανάγκη για τις επιλογές μας.

Ο Πνευματικός αναζητητής πρέπει να κατανοήσει βαθιά την έννοια της συμπόνιας αλλά και τον ανθρώπινο οργανισμό, τον ίδιο τον άνθρωπο.

Πρέπει να αφυπνίσει ξανά τη συνείδηση του, έτσι ώστε να κατανοήσει τη φυσική αλλά και την πνευματική τροφή του ανθρώπινου είδους. Η ευτυχία έρχεται μέσα από βαθύτερες επιγνώσεις ως προς την ύπαρξη μας. Έτσι και η διατροφή μας πρέπει να είναι ειρηνική, χωρίς βία και αγνή. Η αγνότητα του σώματος είναι η αρχή για τον πνευματικό δρόμο έτσι ώστε να μπορούμε να προσκαλέσουμε την ενέργεια της ευτυχίας και της γνώσης!

Ευτυχισμένος είναι αυτός που γνωρίζει… Ευτυχισμένος είναι αυτός που είναι ελεύθερος από τις εικόνες και τα εξωτερικά ακούσματα.
Ευτυχισμένος είναι αυτός που αγαπά και φροντίζει τον εαυτό του για να μη χαθεί. Για να μη χαθεί μέσα στις πλάνες της καθημερινότητας που μας θέλουν δυστυχισμένους.
Ο καθένας μας έχει το δικαίωμα να γνωρίζει σε βάθος τους λόγους που αρρωσταίνει και τους τρόπους που μπορεί να θεραπεύσει τον οργανισμό του. Ερευνούμε σε βάθος τη πηγή των μπλοκαρισμάτων και την προέλευση της ασθένειας και δίνουμε τη δυνατότητα, την επιλογή και τη γνώση στον ενδιαφερόμενο να παραμείνει υγιής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
αρθρα ΤΟΥ BLOG