Βρίσκεστε εδώ :

Κατηγορία

Ημ.νια δημοσίευσης

Πώς λειτουργεί η ενεργειακή θεραπεία – Περιστατικά

Tο Κέντρο Θεραπείας και Έρευνας Hilarion είναι ένας χώρος που εξυπηρετεί ανθρώπους με διάφορα προβλήματα υγείας. Χρησιμοποιούμε μεθόδους και τεχνικές, φιλικές προς το σώμα και τον ψυχισμό.
Οι γνώσεις μας προέρχονται από την Αρχαία Ελληνική Ενεργειακή Ιατρική και την Ανατολική Ιατρική. Οι τεχνικές και γνώσεις μας έχουν αποδείξει στον κόσμο που μας εμπιστεύτηκε τη δυναμική και την αποτελεσματικότητα τους στη θεραπεία σε πάσης φύσεως ασθένειες.
Ακόμα κι αν το πρόβλημα είναι τοπικό και συγκεκριμένο, οι ενεργειακές θεραπείες λειτουργούν ολιστικά πάνω στον ψυχισμό, στο πνεύμα και στο σώμα του ανθρώπου. Όλες οι αρχαίες καταγραφές από την εποχή του Ασκληπιού μιλούν για την ασθένεια της ψυχής που οδηγείται στο σώμα και πάνω σ’ αυτό στηρίζουμε την θεραπεία σαν μία διδασκαλία της ψυχής, δίνοντας στον πάσχοντα τη βαθύτερη ερμηνεία της ασθένειάς του. Για παράδειγμα, οι ορμονικές διαταραχές ξεκλειδώνουν πληροφορίες σχετικά με τη διαχείριση της ζωής και των ανθρώπων. Εναρμονίζοντας την αντίληψη και στάση ζωής του θεραπευόμενου, αλλάζουν οι ορμόνες και οι λειτουργίες του οργανισμού. Επίσης, μπορεί να αποφευχθεί ένα χειρουργείο, να επουλωθεί ένα σπασμένο οστό ή να καθαριστεί το σώμα από έναν ιό, ένα μικρόβιο ή από μία εξάρτηση.
Γνωρίζοντας ότι η πάθηση είναι ένα σύμπτωμα και όχι η κεντρική εστία, στην ολιστική μας προσέγγιση δημιουργούμε την αλλαγή και την καθοδήγηση που χρειάζεται ο ασθενής για να κατανοήσει το λόγο ύπαρξης της ασθένειας, λαμβάνοντας έμπνευση μέσα από τη σοφία με την οποία επιλέγει το σώμα να ρυθμίζει τη δυσαρμονία που είναι το αποτέλεσμα μιας σειράς γεγονότων της καθημερινότητας. Οι τεχνικές που χρησιμοποιούμε γίνονται με προβολή ζωτικής ενέργειας από υγιές μαγνητικό πεδίο στον θεραπευόμενο, με χρήση κρυστάλλων ανάλογα την πάθηση και το πρόβλημα, με μαγνήτες ειδικούς για μαγνητοθεραπεία και συγκεκριμένα πρωτόκολλα, ανάλογα πάλι την πάθηση, με βελονισμό, ωτοβελονισμό, ηλεκτροβελονισμό. Επίσης το σύστημα Ενεργονοητικής καλύπτει θέματα ψυχολογικά και σωματικά με ιδιαίτερη δυναμική λόγω των συγκεκριμένων τεχνικών που διαθέτει ο Θεραπευτής, που επιδρά στις λειτουργείες των αδενών και των αισθήσεων.Ένας συνδυασμός προβολής ζωτικής ενέργειας αλλά και δυνατή νοητική κάθαρση από κοινωνικούς εγκλωβισμούς και εσωτερικές συγκρούσεις.
Η θεραπεία χωρίζεται σε δύο μέρη: κάθαρση και επούλωση. Άσχετα αν εκδηλώνεται ασθένεια ή όχι, η δυσαρμονία ξεκινά να σχηματίζεται στα άλλα μας σώματα (συνολικό μαγνητικό πεδίο γύρω από το φυσικό σώμα). Ακριβώς εκεί είναι απαραίτητος ο ενεργειακός καθαρισμός, για να αποφύγουμε την ασθένεια πριν περάσει στο φυσικό μας σώμα. Η επούλωση είναι το τελικό στάδιο της βασικής θεραπείας όταν εστιάζουμε σε μία ασθένεια. Η λέξη επούλωση χρησιμοποιείται γιατί έτσι ακριβώς λειτουργεί: Αποκολλάται η ασθένεια και στη συνέχεια δίδεται η απαραίτητη φροντίδα στην περιοχή που αυτή έχει εκδηλώσει αδυναμία.
Για το λόγο αυτό η ενεργειακή θεραπεία θεωρείται μία απαραίτητη διαδικασία και μέρος της ζωής μας.
Στην πρώτη επαφή με τους έμπειρους θεραπευτές μας ενημερώνεστε για τις κατευθύνσεις και τον τρόπο αντιμετώπισης του προβλήματός σας. Έπειτα ακολουθείται ένα πρωτόκολλο-καθοδήγηση προσαρμοσμένο στις βαθύτερες ανάγκες της κατάστασής σας κι έτσι η προσέγγιση δυναμοποιείται και υποστηρίζεται από θεραπευτική εγκοίμηση.
Μερικά παραδείγματα θα διαφωτίσουν τυχόν απορίες σχετικά με τους τρόπους θεραπείας…Στο θεραπευτήριο Ιλαρίων έχουν καταγραφεί περιστατικά με απόλυτη επιτυχία, σας παραθέτουμε μερικά:

 • Κρίσεις Πανικού: μετά από ενεργειακό καθαρισμό και ενδυνάμωση συγκεκριμένων περιοχών η ίαση ολοκληρώθηκε σε 1-2 θεραπείες και δεν επέστρεψαν ξανά.
 • Αγοραφοβία/ φόβος πτήσης και γενικές φοβίες : θεραπεύθηκαν σε 1 θεραπεία.
 • Αυτοκτονικές τάσεις ή επιθετική στάση σε άλλους: Θεραπεύθηκαν σε 1-4 θεραπείες
 • Αλλεργίες: σε 1-3 θεραπείες απομακρύνθηκε η βασική αιτία του λόγου αλλεργίας. Δεν επέστρεψαν ξανά.
 • Καρκινικοί όγκοι και κύστες σε μαστούς και μήτρα εξαφανίστηκαν τελείως ή έγινε απόπτωση σε 1-2 θεραπείες.
 • Επώδυνες μετακαρκινικές ακτινοβολημένες εστίες επανήλθαν στο φυσιολογικό σε 3-6 θεραπείες.
 • Ασθενής σε στάδιο απόρριψης μοσχεύματος νεφρού (χωρίς να έχει άλλο νεφρό) τελικό στάδιο, βελτιώθηκε και ζει φυσιολογικά με πολύ καλή λειτουργία του μοσχεύματος.
 •  Καταχρήσεις (τσιγάρο, χασίς, κοκαίνη ) διέκοψαν σε 1-6-10 θεραπείες ανάλογα την περίπτωση.
 • Μυϊκά, τένοντες, οστά, δερματικά σε 2-8 θεραπείες, ανάλογα την στάση του θεραπευόμενου.
 • Πένθος 1-3 θεραπείες αλλάζει η στάση και αντιμετώπιση της κατάστασης.
 • Προβλήματα γονιμότητας 1-4 θεραπείες (ανάλογα την περίπτωση)

Αυτά είναι κάποια από τα παραδείγματα που προκύπτουν συχνότερα. Τα ψυχολογικά θέματα είτε είναι μικρά ή μεγάλα προτείνουμε να τα αντιμετωπίσετε εγκαίρως για να μην εκδηλώσουν και ασθένειες παράλληλα. Οι περισσότεροι που έχουν λάβει τη θεραπευτική υποστήριξη που δίνουμε κρατούν σε ένα πρόγραμμα τον εαυτό τους επαναλαμβάνοντας 1 φορά το μήνα έναν ενεργειακό καθαρισμό για να συντηρείται ο μηχανισμός σε υψηλά επίπεδα Υγείας. Ακόμα και αν βρίσκεστε μακριά από το Θεραπευτήριο μας οι θεραπείες αυτές γίνονται και εξ αποστάσεως κατόπιν συνεννόησης και προετοιμασίας.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
αρθρα ΤΟΥ BLOG