Βρίσκεστε εδώ :

Κατηγορία

Ημ.νια δημοσίευσης

Η Αλήθεια και οι Διδάσκαλοι

Ο Πυρήνας όλων των Γνώσεων και Μυστηρίων της Φύσης είναι η Αλήθεια.
Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί την ύπαρξη της Αλήθειας.
Ποιος όμως την βλέπει; Ποιος την γνωρίζει; Ποιος τη βιώνει
και σε τι ποσοστό;
Σίγουρα κάποιοι λιγότερο, αφού ο μέσος άνθρωπος χρησιμοποιεί λιγότερο από το 10% της εγκεφαλικής του ικανότητας, και κάποιοι περισσότερο.
Υπήρξαν και υπάρχουν σε όλα τα μήκη της Μητέρας Γης λαμπρές υπάρξεις, μεγάλοι Διδάσκαλοι πολλών παραδόσεων με θαυμαστές ικανότητες και δυνάμεις, που ενέπνευσαν τον μέσο άνθρωπο να ενθυμηθεί και να γνωρίσει την ανώτερη φύση του, να βιώσει μέρος της Αιώνιας, Αναλοίωτης Αλήθειας.
Και είναι περίεργο το γεγονός ότι οι πιο πολλές διδασκαλίες καταλήγουν στο ότι όσο υπερβαίνει κανείς τον εγκέφαλο, τόσο πιο πολύ αυξάνεται η νοητική του ικανότητα – όσο υπερβαίνει κανείς την εγκεφαλική λειτουργία τόσο περισσότερο αυτή εξελίσσεται, καθώς τίθεται στην υπηρεσία της Ανώτερης ευφυίας, του Ανώτερου Εαυτού – καθώς τίθεται στην υπηρεσία της Αλήθειας.
Η Φώτιση – η υπέρτατη γνώση της Αλήθειας, όπου έχουν φτάσει πολλοί Διδάσκαλοι με την υπέρβαση του Νου, ίσως εξηγεί το 100% των ικανοτήτων του εγκεφάλου – που καθιστά τον Άνθρωπο ένα ανώτερο είδος – ικανό να ενεργεί ευεργετώντας όλους τους ζωντανούς οργανισμούς στη Γη – ικανό να πράττει <<Θαύματα>> για τον μέσο άνθρωπο τον οποίο καθοδηγεί και διδάσκει από το Μέγα Έργο του με Αγάπη και Αφοσίωση.
Γνωρίζουμε ότι δεν είμαστε μόνο το φυσικό σώμα… σε τι επίπεδο εξέλιξης άραγε έχουν φτάσει οι Υπάρξεις αυτές, οι Διδάσκαλοι, για τους οποίους ο θάνατος δεν υπήρξε εμπόδιο για να συνεχίσουν το έργο τους;
Σε τι βαθμό έχουν καλλιεργήσει τα υπόλοιπα άυλα σώματά τους – το πνεύμα τους – που μπορούν και μας διδάσκουν ακόμα;
Ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός μετά τον Σταυρό, μετά τον Θάνατο του, έγινε Παγκόσμιος Διδάσκαλος και ακόμα απλόχερα προσφέρει μέσα από την καρδιά του Αγάπη και Θεραπεία.
Α.Τ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
αρθρα ΤΟΥ BLOG