Βρίσκεστε εδώ :

Κατηγορία

Ημ.νια δημοσίευσης

ΕνεργοΝοητική Θεραπεία και Επιστήμη

Η Ενεργονοητική είναι ένα εξελιγμένο σύστημα Υγείας που πρακτικά θεραπεύει τον άνθρωπο, τους τομείς ζωής του, και γενικότερα το σύνολο. Είναι η μέθοδος που εστιάζει στη ρίζα κάθε προβλήματος και θεραπεύεται ακρίβως με την ποιότητα ενέργειας που του λείπει.
Η Ενεργονοητική έχει πηγή της, τις 7 Ακτίνες της δημιουργίας και έχουν μελετηθεί αιώνες απο ερευνητές, αστρονόμους και διορατικούς. Αυτό που την κάνει ποικιλόμορφη μέθοδο θεραπείας είναι οι 7 διαφορετικές ποιότητες που γίνονται συμβατές και απορροφήσιμες από τους 7 βασικούς αδένες. Εξάλλου οι Ακτίνες είναι ενέργειες που αποτελούμαστε και κάποιες απο αυτές βρίσκονται μέσα μας από την στιγμή της γέννησης μας .
Είναι παράλληλα ένα πολύ δυνατό Πνευματικό μονοπάτι που δεν συνδέεται με θρησκεία, αλλά με το Θεικό στοιχείο, την Πνευματικότητα και την Σοφία, ανά τον κόσμο γι αυτό και είναι ένα μονοπάτι που δίνει χαρά και απελευθέρωση μέσα από την κατανόηση της ζωής. Η Ενεργονοητική είναι μια αναβαθμισμένη θεραπευτική επιστήμη γιατί ασχολείται με το νου-τις σκέψεις και σε συνδυασμό με τη ζωτική ενέργεια που διοχετεύεται θεραπεύει σύνθετες και νέας εποχής ασθένειες που κυβερνούν κυρίως το νου του ανθρώπου. Η Ενεργονοητική ορίζεται ως επιστήμη, γιατί μπορεί να αποδείξει το αποτέλεσμα και την αιτία του προβλήματος στον ασθενή.
Όπως προαναφέρθηκε, η Ενεργονοητική θεραπεύει και τομείς ζωής. Κάθε τομέας ζωής είναι σαν ένα παιδί που πρέπει να φροντίσεις και να δώσεις συγκεκριμένα εφόδια για να είναι πετυχημένος. Είτε ο τομέας λέγεται επαγγελματικά είτε λέγεται σχέσεις η Ενεργονοητική, δίνει τους τρόπους να θεραπευθούν τα θέματα της ζωής.
Ο Αναζητητής ακολουθώντας το Νέο τρόπο εκπαίδευσης στις 7 Κοσμικές Ακτίνες και στην Ιερή Γεωμετρία βιώνει μία βαθιά μεταμόρφωση και αλλαγή του ρόλου του μέσα στην κοινωνία. Ο ασκούμενος στην πορεία γίνεται Εξυπηρετητής και Ενεργονοητικός Θεραπευτής, αποκτώντας πρόσβαση στα Ιερά Πρωτόκολλα της Ενεργονοητικής που του δίνουν την ικανότητα να θεραπεύει ασθένειες και καταστάσεις.
Η Ενεργονοητική Θεραπεία δρα σε όλα τα σώματα ταυτοχρόνως νοητικό – αστρικό – αιθερικό – επιφέροντας βαθύ θεραπευτικό αποτέλεσμα στο φυσικό επίπεδο και στον ψυχισμό του ανθρώπου.
Ο θεραπευτής – κανάλι των 7 Κοσμικών Ακτινών υπό την καθοδήγηση και προστασία των Αναληφθέντων Διδασκάλων, θεραπεύοντας – θεραπεύεται και σταδιακά η Επαφή του και Επικοινωνία με τις Ανώτερες Ιεραρχίες γίνεται όλο και πιο ζωντανή. Οι Συναντήσεις Εξυπηρετητών που έχουν ως κύριο στόχο τη μαζική Αυτοθεραπεία και Πλανητική Εργασία, αναβαθμίζουν κάθε φορά ενεργειακά τους συμμετέχοντες και προάγουν τη δημιουργία καλού Κάρμα. Το δε ανώτερο επίπεδο, είναι προσβάσιμο σε όσους δεσμεύονται για Αφοσίωση στην Ανώτερη Υπηρεσία. Όπως έχει αναφερθεί ξανά μέσω της Ενεργονοητικής ο στόχος είναι και η θεραπεία της κοινωνίας, του συστήματος, της Γης γενικότερα και έτσι ορίζουμε συναντήσεις μας για να εργαζόμαστε στο σύνολο ενεργειακά και πρακτικά.
Η λέξη Ενεργονοητική δίνει το Πνεύμα της εξέλιξης του ανθρώπου μέσα στον χρόνο αυτό της εξέλιξης του Ενεργού Νου που δεν θα λειτουργεί ως κομπιούτερ δεδομένων απο τα εξωτερικά ερεθίσματα αλλά ο Νους του Διανοούμενου Πνευματικού ελεύθερου ανθρώπου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
αρθρα ΤΟΥ BLOG