Βρίσκεστε εδώ :

Κατηγορία

Ημ.νια δημοσίευσης

Άνθρωπος, Μηχανή και Θεραπεία

Ο άνθρωπος χρησιμοποιώντας το 100% του εγκεφάλου του, το 100% των ικανοτήτων του μπορεί να φτάσει τον Θεό, αφού είναι <<καθ’ εικόνα και καθ’ ομοίωση>> δημιούργημά του. Σκοπός του είναι καθώς ανεβαίνει στην εξελικτική του κλίμακα να υπερβεί την υλική του φύση και σταδιακά απλά να επιτρέπει στις πιο λεπτοφυείς ενέργειες του Δημιουργού να διαποτίζουν την Ύπαρξη του.
Σαν – αγωγός – λοιπόν, των θείων ενεργειών, οποιαδήποτε θρησκεία και να ασπάζεται, ο άνθρωπος επιτυγχάνει τον σκοπό του – Άνω Θρώσκων. Επιμένω στη λέξη Αγωγός καθώς όλες οι θρησκείες μιλούν για Αγάπη, την πιο θαυματουργή θεραπευτική ενέργεια. Πόσο σημαντικό λοιπόν είναι για τον Άνθρωπο να έχει επίγνωση αυτών των μηχανισμών; Και ποια μηχανή μπορεί να διαθέτει τέτοια τεχνολογία; Ποιο μηχάνημα και με ποιο κριτήριο θα διαλέξει ο Θεός σαν Αγωγό, σαν κανάλι για να κάνει download την λεπτοφυή θεραπευτική του ενέργεια; Ακόμα και ένας φωτισμένος άνθρωπος – ένας φωτισμένος τεχνικός (που χρησιμοποιεί δηλαδή το 100% του εγκεφάλου του) θα μπορέσει ποτέ να φτιάξει ένα τέτοιο φωτισμένο μηχάνημα; Ο Άνθρωπος συνηθίζει να χρησιμοποιεί τις μηχανές και διευκολύνεται, όταν όμως αυτές χαλάνε εκνευρίζεται. Οι μηχανισμοί της εξέλιξης της ψυχής όμως ποτέ δεν χαλάνε – είναι απλά αιώνιοι. Η πνευματική εξέλιξη, η ένωση με την ψυχή είναι η ανώτερη θεραπεία καθώς αφορά την ανώτερη διάσταση του ανθρώπου. Αυτομάτως  οι κατώτερες διαστάσεις του θεραπεύονται. Με την αλλαγή του στρατηγού αλλάζουν και οι στρατιώτες.  Διαθέτουμε όλοι μας αυτήν την τεχνολογία – αυτόν το μηχανισμό παρόλο που η κοινωνία κάνει το παν για να τον ατροφήσει, να τον εξαφανίσει και να μας κοροϊδέψει – να  μας πλασάρει φάρμακα και μηχανήματα. Ποια μηχανήματα διέθεταν τα Ασκληπειία; Ποιο μηχάνημα χειριζόταν ο Ασκληπιός;

Οι αρχαίοι ημών πρόγονοι θα μας περιγελούσαν μέχρι κλάματος και ντροπής θεωρώντας ότι είμαστε η εξέλιξή τους.
Ο Βιοσυντονισμός είναι μια αυτόματη διαδικασία που λαμβάνει χώρα στα κύτταρά μας. Όταν ένας βλαπτικός παράγοντας εισχωρεί και δημιουργεί μια ανισορροπία, οι δυνάμεις άμυνας του ανοσοποιητικού μας επιστρατεύονται για να αποκαταστήσουν τη βλάβη, Το μεγαλύτερο μηχάνημα βιοσυντονισμού που διαθέτει ο άνθρωπος είναι ο φυσικός του εγκέφαλος – που με τη διαδικασία της εστιασμένης πρόθεσης αποστέλλει θεραπευτικές δονήσεις σε διάφορα σημεία. Μικροσκοπικά η ευεργετικοί αυτοί παλμοί όταν είναι επίμονοι και σωστά εστιασμένοι επιφέρουν ισορροπία στα κύτταρα και μακροσκοπικά στα όργανα. Ο εξελιγμένος Άνθρωπος – ο Αγωγός – που χρησιμοποιεί μεγαλύτερο ποσοστό των ικανοτήτων του εγκεφάλου του, διαθέτει πανίσχυρη σκέψη – πρόθεση εστιασμένη ενισχυμένη από την ενέργεια της οποίας αποτελεί κανάλι. Αλλά από που μπορεί να ξεκινήσει κάποιος; Με ποιο τρόπο μπορουν να αφυπνιστούν οι ανώτερες ικανότητες του σπουδαίου αυτού οργάνου του εγκεφάλου; Με την υπέρβασή του! Κι όμως με την υπέρβαση του εγκεφάλου αυτός δυναμώνει και εξελίσσεται. Μιλάμε για μια σπάνια διαδικασία – αφαιρετική – με την υπέρβαση των αισθήσεων και σκέψεων που κατακλίζουν τον καημένο μας εγκέφαλο, με την παύση αυτών – αυτός δυναμώνει και εξελίσσεται….
A.T.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
αρθρα ΤΟΥ BLOG