Βρίσκεστε εδώ :

Η δική σου αρωματοθεραπεία

Η αρωματοθεραπεία μπορεί να είναι μια προσωπική υπόθεση ώστε να αποκτήσετε το δικό σας άρωμα ή το άρωμα του χώρου σας.

Μετά από την προσωπική διάγνωσή σας, θα σας προταθεί το δικό σας μοναδικό άρωμα.

H Θεραπεία της Φύσης σε ένα μπουκάλι

Η τέχνη της αρωματοθεραπείας ήταν, από τα αρχαία χρόνια, διαδεδομένη για θρησκευτικούς αλλά και θεραπευτικούς σκοπούς. Τα λουλούδια, τα βότανα και τα φρούτα”κρύβουν”τις ιδιότητες τους μέσα σε ένα μπουκάλι αρώματος, ενεργοποιώντας τη θεραπεία μέσα από την όσφρηση.

  • Το DNA της φύσης επιδρά στο δικό μας DNA που συγχωνεύεται αρχικά με το ενεργειακό μας πεδίο, η ενέργεια περνά μέσα από τους πόρους του σώματος, κινείται σε όλο το νευρικό σύστημα και κατ’ επέκταση σε όλα τα ζωτικά όργανα. Τα αιθέρια έλαια επιδρούν στο κεντρικό νευρικό μας σύστημα έχοντας χαλαρωτική επίδραση.
    Αποτέλεσμα; Nα οξύνουν την αντίληψη και μας «ξυπνούν», ενώ κάποια από αυτά να αυξάνουν τη βιο-ηλεκτρική μας ενέργεια (ενέργεια του σώματος που παράγεται από τη σύσπαση των μυών).

  • Όταν το άρωμα βοηθά τη βιοηλεκτρική ενέργεια να μειώσει τη μυϊκή μας ένταση διευρύνει ταυτόχρονα την ψυχική μας αντίληψη, επιτυγχάνοντας παράλληλα την αύξηση της άμυνας του οργανισμού στις ασθένειες.
    Έτσι τα αρώματα, αφυπνίζουν και καθαρίζουν τα ενεργειακά μας κέντρα προετοιμάζοντάς τα να δεχτούν ανώτερης ποιότητας ενέργεια και να συντονιστούν με υψηλές δονήσεις.

  • Η επίδραση της θεραπευτικής χρήσης των αρωμάτων στο χώρο που μας περιβάλλει είναι επίσης ισχυρή. Το κοινωνικό στρες που εγκλωβίζεται σε χώρους απελευθερώνεται με τη χρήση των θεραπευτικών σπρέι. Έτσι ο συνδυασμός της ενέργειας του αρώματος και της δικής μας βιοηλεκτρικής ενέργειας που εκλύεται στην ατμόσφαιρα, επεκτείνεται στο χώρο, δημιουργώντας ασφάλεια, προστασία και υψηλά ζωτικά επίπεδα ενέργειας .

Η αίσθηση της όσφρησης είναι η πιο βασική αίσθηση του ανθρώπου που συνδέεται με αναμνήσεις, συναισθήματα, επιθυμίες.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας 
καλώντας μας στα τηλέφωνα
211 4019724 6934531919.

Μοιράσου το στα social :

Προγραμματίστε το ραντεβού σας

Σχετικά άρθρα

Θεραπευτικά Σπρέι

Βρίσκεστε εδώ : Θεραπευτικά Σπρέι Διαθέτουμε 5 τύπους Θεραπευτικών Σπρέι: Σπρέι ΚάθαρσηςΜπορεί να χρησιμοποιηθεί για κάθαρση νοητική και συναισθηματική, κάθαρση αύρας, καθώς επίσης και για

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »