Βρίσκεστε εδώ :

Ενεργονοητική – EnergyMental TM

Γιατί Ενεργονοητική;

Η Ενεργονητική είναι μια πρόταση εξέλιξης και θεραπείας με πρακτικές γνώσεις και τεχνικές απαραίτητες για τον αναζητητή της περίπλοκης εποχή μας. Είναι ένας τρόπος ζωής με στόχο την υγεία σε όλους τους τομείς. Είτε το θέμα της σύγκρουσης αφορά το σώμα, τις σχέσεις, τα οικονομικά, επαγγελματικά κ.α. η Ενεργονοητική επεμβαίνει στη Νοητική αταξία και δίνει σύγχρονες και ουσιαστικές εφαρμογές για να δομήσει καλύτερη ποιότητα ζωής.

Η Ενεργονοητική δίνει στον ασκούμενο όλα τα εργαλεία, τις τεχνικές, την γνώση και τη σύνδεση που χρειάζεται για να γίνει ένας πολύ δυνατός θεραπευτής.

Όμως δεν σταματάει εκεί. Οι διδασκαλίες της Ενεργονοητικής δίνουν νοητική δύναμη και ο μαθητής αποκτά ένα νέο φιλοσοφικό υπόβαθρο, μία νέα κοσμοθεωρία δίνοντας του τη δυνατότητα να βλέπει τη ζωή και τα φαινόμενά της με ένα άλλο μάτι.

Έτσι, καταστάσεις πολύπλοκες γίνονται απλές και άλυτα προβλήματα λύνονται από μόνα τους καθώς ο ασκούμενος αποκτά βαθιά κατανόηση της αιτίας και του αποτελέσματος.

Η συνεχής Ενεργειακή αναβάθμιση του ασκούμενου σε συνδυασμό με αυτήν τη νέα κοσμοθεωρία τον οδηγούν όλο και πιο κοντά, στην τέλεια υγεία, την απόλυτη ευτυχία, την καθαρή ευλογία!

Όσοι λαμβάνουν μέρος σε σεμινάρια & διαλογισμούς Ενεργονοητικής προσπαθώντας να περιγράψουν τη συμμετοχή τους μιλούν για ανατροπές, όμορφες αναζωογονητικές και μεταμορφωτικές εμπειρίες. Είναι πραγματικά δύσκολο να περιγραφούν με λέξεις εμπειρίες που βιώνονται με ενέργεια.Παρόλα αυτά στο ερώτημα ”Γιατί Ενεργονοητική;” το σημαντικότερο είναι να κατανοήσουμε πως η Ενεργονοητική εφαρμόζει στον Δυτικό τρόπο ζωής, κάνοντας αυτόν το τρόπο πιο ευχάριστο και δημιουργικό.

Ως θεραπευτική Μέθοδος

Είναι ένα πρωτοποριακό σύστημα εξαγνισμού από καταγραφές που τρέχουν και πριν τη γέννηση μας και πρότυπα που έχουν συντηρηθεί στη διάρκεια της ζωής, εμποδίζοντας έτσι τον άνθρωπο να ολοκληρωθεί. Πέρα από τον εξαγνισμό όλων αυτών των πεποιθήσεων και νοητικών καταγραφών, το επόμενο βήμα στη θεραπεία είναι η οργανική πλέον θεραπεία του σώματος. Όταν έχει εξαγνιστεί ένα μεγάλο φορτίο από τη νοητική και συναισθηματική σφαίρα του ανθρώπου, τότε τα θεραπευτικά σχήματα θα υποστηρίξουν όλο το φάσμα των παθολογικών καταστάσεων και ασθενειών.

Οι προχωρημένοι θεραπευτές ( 2ο επίπεδο Ενεργονοητικής) είναι ικανοί να παρέχουν εξειδικευμένη θεραπευτική υποστήριξη για ένα μεγάλο φάσμα παθήσεων που αφορά:

 • Ενδοκρινολογικό σύστημα
 • Νευρικό σύστημα
 • Μυοσκελετικό
 • Ανοσοποιητικό
 • Καρδιαγγειακό
 • Αναπνευστικό
 • Γαστρεντερολογικό
 • Δερματικές παθήσεις
 • Ψυχολογικές – Ψυχιατρικές παθήσεις
 • Εξαρτήσεις
 • Χρόνιες παθήσεις
 • Αναπαραγωγικό –
 • Ουροποιητικό σύστημα
 • κ.α.


Παρόλα αυτά δεν χρειάζεται κάποιος να πάσχει από κάποιο πρόβλημα υγείας για να κάνει θεραπευτικές συνεδρίες. Όλοι μπορούν να οφεληθούν από τους ενεργειακούς καθαρισμούς αυξάνοντας τα επίπεδα της ζωτικής τους ενέργειας, διατηρώντας στα ύψη τη νοητική και συναισθηματική δύναμη σε ένα δυνατό σώμα.

Ως Μέθοδος Αυτοθεραπείας

Από την πρώτη γνωριμία με το σύστημα της Ενεργονοητικής ξεκινάει η αυτοθεραπεία. Όλοι όσοι συμμετέχουν στα σεμινάρια παραδέχονται πως και μόνο αυτή η συμμετοχή είναι μία βαθιά εμπειρία αυτοθεραπείας. Η αυτοθεραπεία δουλεύει ακόμα βαθύτερα όσο ο καθένας εργάζεται στην καθημερινότητά του με τις Ενεργονοητικές διαλογιστικές και ενεργειακές τεχνικές που μαθαίνει.

Η ενεργειακή αντίληψη της αύρας και των ενεργειακών κέντρων οδηγούν τον ασκούμενο σε ένα μονόδρομο, στο να φροντίζει από εδώ και στο εξής να έχει σε καλή ενεργειακή κατάσταση το κομμάτι αυτό του εαυτού του που μέχρι τώρα δεν γνώριζε και δεν φανταζόταν καν ότι υπήρχε.

Η ενεργειακή αποτοξίνωση είναι μια διαδικασία που γίνεται σταθερά, μόνιμα, ωθώντας τον κάθε ασκούμενο της Ενεργονοητικής να αναρριχάται σε όλο και πιο υψηλά επίπεδα ζωτικότητας, ευεξίας και ευημερίας. Με την Ενεργονοητική η υγεία δεν έχει όρια!

Ως Ενεργειακή Ψυχολογία

Η διδασκαλία της Ενεργονοητικής έχει στόχο να προβάλλει νέα δεδομένα στον εγκέφαλο έτσι ώστε νοητικές λειτουργίες να ολοκληρώνονται χωρίς αγώνα και με λιγότερη χρονική σπατάλη από λανθασμένες πεποιθήσεις.

Οι λέξεις δύναμης που χρησιμοποιούνται είναι κάθε φορά και ένα κλειδί που οδηγεί όλο και πιο βαθιά στις πύλες ασυνείδητου κάνοντας το παρόν πιο διαυγές και ξεκάθαρο.

Η ενέργεια της κάθε λέξης δύναμης πυροδοτεί και δίνει εντολή στο νευρικό σύστημα μέσω των αισθητήριων οργάνων να γίνει πράξη το επιθυμητό θεραπευτικό αποτέλεσμα, απομακρύνοντας και διαλύοντας νοητικά και ενεργειακά μπλοκαρίσματα.

Τα της Ψυχής φιλτράρονται από τον Ενεργό Νου που κυριολεκτικά κατοικεί πλέον στα εγκεφαλικά κύτταρα δίνοντας την ελευθερία από κάθε μορφή ψυχολογικής ανισορροπίας. Αυτό που ορίζουμε ως Ενεργειακή Ψυχολογία είναι η επαφή με την ψυχή και όχι η θεωρία περί Ψυχής. Δεν μιλάμε δηλαδή για το αόρατο αθάνατο μέρος έτσι ώστε να φτάσουμε στον τέλειο ορισμό, βιώνουμε την ψυχή στις πρακτικές μας και αυτό είναι η ουσία της έννοιας ΨΥΧΗ.

Στη βελτίωση της καθημερινότητας

Όταν ο άνθρωπος μπαίνει στο μονοπάτι της ψυχοσωματικής και ενεργειακής ισορροπίας αυτόματα βλέπει τη ζωή του να αλλάζει. Εκτός του ότι διαθέτει παραπάνω ενέργεια, παραπάνω διαύγεια και καλύτερη διάθεση, απαραίτητα εφόδια για την αύξηση της δημιουργικότητας και της εξέλιξης, αποκτά τα εργαλεία με τα οποία χτίζει στην κυριολεξία την πραγματικότητά του.

Καθώς η υγεία δεν αφορά μόνο το σώμα και την ενέργεια, αλλά και τους τομείς της ζωής μας, δεν θα μπορούσαμε να αγνοήσουμε τη βελτίωση των σχέσεων με τους συνανθρώπους μας, τη βελτίωση της οικονομικής μας κατάστασης, την εκπλήρωση των στόχων μας και βελτίωση απλών διεργασιών που αφορούν την καθημερινότητά μας, όπως είναι και η διατροφή. Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από τα εργαλεία που παίρνετε, από σεμινάρια όπως Ενεργονοητική Ευημερία και Ενεργονοητική Διατροφή.

Ως Μονοπάτι Εξέλιξης

Παρόλο που η Ενεργονοητική υπόσχεται πολλά περισσότερα από τα ατομικά οφέλη, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να απορροφήσει όλη την γνώση που του δίδεται αρχικά για την προσωπική του άνοδο και την κατανόηση του κόσμου. Συνήθως οι τεχνικές και όλη αυτή η γνώση που λαμβάνει είναι από μόνα τους δυνάμεις που θα ωθήσουν τον αναζητητή σε πράξεις συλλογικές.

Αρχικά όλοι μπορεί να ξεκινάμε με την ιδέα της προσωπικής εξέλιξης αλλά τελικά όταν αφυπνιστεί η εσωτερική σοφία, τότε η εσωτερική δύναμη της γνώσης μας οδηγεί όλους στην καλυτέρευση του κόσμου γύρω μας.

Σημαντικό να τονίσουμε πως με την Ενεργονοητική η εξέλιξη δεν είναι απλά μια λέξη που υπόσχεται χωρίς χρονική αμεσότητα. Το αντίθετο! Είναι πολύ γρήγορο σύστημα γιατί κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης η Ενεργειακή φυσιολογία των κέντρων δύναμης αυξάνεται με δομές νέων ενεργειακών κέντρων, μια απαραίτητη εφαρμογή για να γίνει πιο επιτυχημένη η πορεία των ανθρώπων στην εποχή μας. Για να κατανοηθεί αυτό περισσότερο πρέπει να ανατρέξετε στο σεμινάριο Ενεργονοητική Διαγνωστική που αναλύεται η δομή των ενεργειακών κέντρων, καθώς και οι αλλαγές που παρατηρούμε γεωγραφικά και φυλετικά στο ενεργειακό πεδίο του ανθρώπου.

Ως Επιστήμη

Όλοι οι σκεπτικιστές θα μπορούσαν να αναρωτηθούν για το πως χρησιμοποιούμε τη λέξη επιστήμη, αφού η Ενεργονοητική βασίζεται στην ενέργεια και η ενέργεια είναι κάτι το οποίο δεν μπορούμε να δούμε, κι όμως, μια επιστήμη δεν αφορά μόνο πράγματα που μπορούμε να δούμε. Το ηλεκτρικό ρεύμα δεν μπορούμε να το δούμε, παρόλα αυτά εκμεταλλευόμαστε τα οφέλη του. Αν και αυτό είναι αόρατο μπορούμε να διακρίνουμε το αποτέλεσμα της δράσης του (π.χ. την αναμμένη λάμπα). Ομοίως και η θεραπευτική ενέργεια μπορεί να είναι αόρατη για τους κοινούς ανθρώπους αλλά όλοι μπορούν και βιώνουν τα οφέλη της.

Η Ενεργονοητική είναι ένα προηγμένο σύστημα ενεργειακής θεραπείας και οι ενεργειακές θεραπείες εισάγονται όλο και περισσότερο σε νοσοκομεία και ιδιωτικές κλινικές ανά τον κόσμο. Ωστόσο, η Ενεργονοητική δίνει πρόσβαση στην ενεργειακή φυσιολογία και ψυχολογία που την καθιστά ένα απαραίτητο εργαλείο για ένα τέλειο σύστημα υγείας.

Ένα πλήθος από περιστατικά θεραπειών και προσωπικές εμπειρίες ανθρώπων είναι η απόδειξη της αυθεντικότητας της Ενεργονοητικής. Καθώς όμως τίποτα δεν γίνεται στην τύχη, πίσω από τις επιτυχημένες βιωματικές θεραπευτικές εφαρμογές υπάρχουν κανόνες, υπάρχει μία λογική, μία τεχνολογία, μία επιστήμη της οποίας τα οφέλη μπορούν όλοι να αποκομίσουν.

Ανώτερη όλων των επιστημών το βίωμα.

Συμπληρώστε την παραπάνω φόρμα είτε
μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας 
καλώντας μας στα τηλέφωνα
211 4019724 6934531919.

Σχετικά άρθρα

Δωρεάν Διάγνωση / Ερωτήσεις