Βρίσκεστε εδώ :

Vis Vitae Therapy Chair

Αυτή η πρωτότυπη συσκευή στοχεύει να αποδώσει το πεδίο ενέργειας που αντιπροσωπεύει και η ίδια η φράση Vis Vitae, που σημαίνει βιταλισμός ή διαφορετικά η ενέργεια που δίνει ζωή σε κάθε ον.

Με τον βιταλισμό είχαν ασχοληθεί ο Πυθαγόρας και ο Αριστοτέλης, όπως και ο Wilhelm Reich με την οργόνη του, ο οποίος ήθελε να αποδώσει το πεδίο που ενισχύει τη ζωτική ενέργεια στους ανθρώπους και σε κάθε τι ζωντανό.
Η αντίληψη ότι οι σωματικές λειτουργίες οφείλονται σε μια βιταλιστική αρχή που υπάρχει σε όλα τα ζωντανά πλάσματα, έχει τις ρίζες της και στην αρχαία Αίγυπτο αλλά και στην Κίνα που αναφέρεται στο Chi, στους Ιάπωνες που αναφέρονται στο Ki, στους Ινδούς που μιλάνε για prana.
Καταλαβαίνουμε λοιπόν πως, αν βάλουμε όλες αυτές τις λέξεις μαζί, αναφέρονται στο ίδιο πράγμα, σε αυτή την άυλη ενέργεια που θεραπεύει και ενισχύει το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο κάθε ζωντανού οργανισμού.

 

Στη συγκεκριμένη καρέκλα αυτό που συμβαίνει είναι ότι χρησιμοποιούμε ένα πεδίο, ένα πηνίο, με γεωμετρία, με μαγνητισμό, με ορυκτά, έχοντας την πρόθεση να αλλάξουμε κυριολεκτικά όλο το πεδίο σε κυτταρικό επίπεδο και με οποιονδήποτε τρόπο να δημιουργήσουμε πεδίο θεραπείας σε ότι συμβαίνει στο φυσικό σώμα.

 

Θα έχει ενδιαφέρον να μοιραστείτε μαζί μας την εμπειρία σας αφού δοκιμάσετε αυτήν την καρέκλα, αυτή την ιδιαίτερη διαφορετική καρέκλα γεμάτη ενέργεια.

Για περισσότερες πληροφορίες
μπορείτε επικοινωνήσετε μαζί μας 
καλώντας μας στα τηλέφωνα
211 4019724 6934531919.

Μοιράσου το στα social :

Προγραμματίστε το ραντεβού σας

Δωρεάν Διάγνωση / Ερωτήσεις