Βρίσκεστε εδώ :

Θεραπευτικά Ιερής Γεωμετρίας - Quantum Sacred Geometry Healing

Αν και ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να θεραπεύσουμε την ενέργεια ενός χώρου είναι η τοποθέτηση κρυστάλλων, υπάρχουν κάποιες πιο σύνθετες περιπτώσεις που η απλή τοποθέτηση κρυστάλλων δεν αρκεί.

Κατασκευάζουμε φυλαχτά χώρου, Μέρκαμπα σε δύο μεγέθη, κρυσταλλικά κρεμαστά, καθώς και ενεργειακές πυραμίδες που είναι η πιο δυναμική επιλογή.

Οι τιμές κυμαίνονται από 75 ευρώ και άνω.

Εξάκτινο επίπεδο: Ισχυρό σύμβολο προστασίας δυο δυνάμεων με ροζ χαλαζία στο κέντρο και ¨μάτια¨ από ροζ χαλαζία και λαβραδορίτη. Αντιπροσωπεύουν την θηλυκή και αρσενική ενέργεια σε ένωση και δημιουργικότητα. Χαμηλά λευκός χαλαζίας πολυγωνικός με μεταλλικά φτερά, αντιπροσωπεύει την καθοδήγηση και προστασία του ζευγαριού ή της οικογένειας.

Τεσσεράκτιο ή Υπερκύβος: Ένα ιδανικό εργαλείο διαλογισμού μετάβασης από 4η σε 5η διάσταση. Η σφαίρα χαλαζία στο κέντρο αντιπροσωπεύει τον χώρο αλλά και τον άνθρωπο στο χώρο. Βοηθά την ενέργεια του χώρου δημιουργώντας καταφύγιο πολυδιάστατο. Σε οραματισμό βοηθά την γείωση (σώματος, σκέψεων, ιδεών και στόχων).

Θεραπευτικό σύμβολο πολύ χρήσιμο για θεραπευτές και θεραπευτήρια. Περισσότερες πληροφορίες μόνο σε ενδιαφερόμενους.

Αιθέρας: Το ιερό στερεό του Πυθαγόρα. Η δομή του Πνευματικού ανθρώπου. Συνδυασμός με αμέθυστη σφαίρα, θεραπεία σε πνευματικό, ψυχικό και σωματικό επίπεδο. Πολύ ευεργετικό και για οραματισμό-διαλογισμό.

Μέρκαμπα: Η φωτισμένη δομή, το φωτεινό σώμα του αφυπνισμένου. Ιδανικό για προχωρημένες εργασίες διαλογισμών και διαυλώσεων. Συνδυασμός αβεντουρίνη με κρανίο αμέθυστου διπλής αιχμής ουνακίτη και στο τέλος χρυσόκολλα. Συνολική εργασία ανάπτυξης ικανοτήτων και εξέλιξης νοητικής που θα εκφράζεται και μέσα από τον λόγο.

Μερκαμπά προστασίας χώρου και κατοίκων με αγγελική προστασία και δομή παγίδας αρνητικών ενεργειών.

Μέρκαμπα προστασίας χώρου και κατοίκων με αγγελική προστασία και δομή παγίδας αρνητικών ενεργειών.

Ρόμβος οκτάεδρο με λαβραδορίτη και λευκούς χαλαζίες (σταυρός). Σύμβολο προστασίας που μετακινεί από χώρους καθισμένες ενέργειες, μετατρέπει την αρνητικότητα σε εφευρετικότητα όπως και τα μπλοκαρίσματα από διστακτική έκφραση. Καθοδήγηση με αντικαταθλιπτική δράση. Ιδανικό και για πτήσεις διαλογιστικές.

Μικρό μέρκαμπα δωματίου/προσκεφάλι με χαλαζίες και αγγελικό φτερό. Θεραπεία μέσω κάθαρσης και προστασία με δομή παγίδας.

Ύδωρ στερεό Πυθαγόρα σε συνδυασμό με απατίτη μπλε, μετεωρίτη και σιδηροπυρίτη. Θεραπεία ροής, εμποδίων, προβλήματα ύπνου, αλλά και αιματολογικά θέματα. Διαλογισμός σχετικός με την ροή και την απελευθέρωση συνιστάται.

Μέρκαμπα με κουνταλίνη ώθηση. Μόνο για διαλογιστές. Συνδυασμός σφαίρας χαλαζία.

Μέρκαμπα προστασίας χώρου και κατοίκων με αγγελική προστασία και δομή παγίδας αρνητικών ενεργειών.

Ρόμβος Χ 2 συνδυασμοί με ροζ χαλαζία, φράουλα χαλαζία, και καρδιά φθορίτη. Αναζήτηση συντρόφου, εναρμόνιση σχέσεων με αγγελική ευλογία.

Μεσαίο μέρκαμπα δωματίου/προσκεφάλι με χαλαζίες και αγγελικό φτερό. Θεραπεία μέσω κάθαρσης και προστασία με δομή παγίδας Σταυρού.

Μεσαίο Μέρκαμπα προστασίας χώρου και κατοίκων με προστασία δομής παγίδας αρνητικών ενεργειών.

Μεσαίο μέρκαμπα με αμέθυστο σφαίρα και χαλαζία φυσική μύτη. Μετουσίωση, παγίδα και κάθαρση αρνητικών με γείωση.

Μέρκαμπα με αμέθυστο σφαίρα και φθορίτη πολυεδρικό και κουνταλινικό σύμβολο. Εργασία θεραπευτικού διαλογισμού που αφορά τα εμπόδια για την αφύπνιση, τη σύνδεση και τη διαύγεια.

Ισχυρό Μέρκαμπα με μετεωρίτη και χαλαζίες. Υψηλή προστασία και γείωση αρνητικότητας.

Μέρκαμπα με κουνταλίνη ώθηση. Μόνο για διαλογιστές. Συνδυασμός σφαίρας χαλαζία.

Επτάστερο σε συνδυασμό 7 διαφορετικών πετρωμάτων (τυρκουάζ λάπις, ρουτήλιο, ουνακίτης, λευκός χαλαζίας, μαλαχίτης, αβεντουρίνης, ρουμπίνι με ζωισίτη, αμέθυστος) και σφαίρα χαλαζία στο κέντρο. Σύνδεση με τις 7 Ακτίνες της Δημιουργίας. Πολυεπίπεδη θεραπεία και εξέλιξη.

Για περισσότερες πληροφορίες
μπορείτε επικοινωνήσετε μαζί μας 
καλώντας μας στα τηλέφωνα
211 4019724 6934531919.

Μοιράσου το στα social :

Προγραμματίστε το ραντεβού σας

Δωρεάν Διάγνωση / Ερωτήσεις