Βρίσκεστε εδώ :

Atma Crystal TM

Atma Crystal 1 & 2

Οι κρύσταλλοι από τη φύση τους εκπέμπουν υψηλές δονήσεις ενέργειας που επηρεάζουν τις δικές μας δονήσεις, με αποτέλεσμα να γίνεται συνεργασία των δύο με στόχο την εξισορρόπηση, απελευθέρωση και ενδυνάμωση περιοχών που χρήζουν θεραπείας. Οι κρύσταλλοι έχουν συστατικά που πολλές φορές συναντάμε και στη συμβατική ιατρική σε μορφή κάψουλας ή συμπληρωμάτων.
Παράδειγμα αποτελεί ο Ασβεστίτης που περιέχει ασβέστιο και βοηθά σε παθήσεις που ο οργανισμός χρειάζεται να παράγει και να αποθηκεύει το ασβέστιο (οστά, μνήμη, όραση κ.α).

Η Κρυσταλλο-θεραπεία, σας οφελεί με τη χρήση ορυκτών μικρού μεγέθους επάνω σε σημεία του σώματος ή με τη χρήση ειδικών λέιζερ ( με ράβδους κρυστάλλων ) για θεραπεία με στόχο την ενεργειακή εγχείρηση μετακινώντας το παθογόνο σημείο και επιδιορθώνοντας την περιοχή βλάβης.

Η διαφορά με τους μαγνήτες είναι ότι στους κρυστάλλους χρειάζεται η γνώση και η εργασία του ανθρώπου πάνω τους ενώ στους μαγνήτες η λειτουργία γίνεται μόνη της.
Η κρυσταλλο-θεραπεία που χρησιμοποιούμε έχει Σαμανικές αλλά και Ινδικές ρίζες.
Στο χώρο μας διδάσκουμε κρυσταλλοθεραπεία μόνο σε θεραπευτές και υπό προϋποθέσεις τηρώντας έτσι το υψηλό επίπεδο γνώσης χωρίς διαρροές .

Περισσότερες πληροφορίες δίδονται σε προσωπική συνάντηση.

Για περισσότερες πληροφορίες
μπορείτε επικοινωνήσετε μαζί μας 
καλώντας μας στα τηλέφωνα
211 4019724 6934531919.

Μοιράσου το στα social :

Προγραμματίστε το ραντεβού σας

Σχετικά άρθρα

Κρυσταλλοθεραπεία

ATMA CRYSTAL HEALING Στον πλανήτη Γη έχουν καταμετρηθεί περίπου 5000 διαφορετικά ορυκτά. Η πληθώρα δονήσεων και διαφορετικών ενεργειών, μας γεμίζουν με αναρίθμητες δυνατότητες πάνω στη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Κρυσταλλικό Ευρετήριο

Το Κρυσταλλικό Ευρετήριο περιέχει ιδιότητες για περίπου 120 Κρυστάλλους. Σταδιακά θα εμπλουτίζουμε πληροφορίες σχετικά. Α   Β   Γ-Δ    Ζ     Η-Θ-Ι     Κ     Λ       Μ      Ο       Π        Ρ        Σ         Τ         Φ          Χ Α Αβεντουρίνη : Είναι ένα πολύ σημαντικό πέτρωμα για προστασία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Δωρεάν Διάγνωση / Ερωτήσεις