Βρίσκεστε εδώ :

Ενεργειακοί Καθαρισμοί Χώρου

Οι ενεργειακοί καθαρισμοί χώρου είναι ένα κεφάλαιο πολύ σημαντικό γιατί ο χώρος πρέπει να αποσυμφορίζεται από δικές μας αρνητικές σκεπτομορφές που απελευθερώνουμε σε αυτόν αλλά και το στρες ή τυχόν ασθένεια που υπάρχει σε κάποιο κάτοικο του χώρου ή των γειτόνων.

Πέρα από τις δικές μας προβολές είναι και τα κατάλοιπα από προηγούμενους κατοίκους συμπεριλαμβανομένων και των αοράτων που έχουν παγιδευτεί στον ίδιο χώρο δημιουργώντας μια βαρύτητα τέτοια που μας αδειάζει από ενέργεια.

Χρησιμοποιούνται 4 τεχνικές ταυτόχρονα για να ολοκληρωθεί η διαδικασία ώστε να παραλάβετε έναν ανάλαφρο χώρο που θα εκπέμπει υγεία και προστασία.

Όταν ολοκληρωθεί η κάθαρση, ο χώρος θωρακίζεται για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και έτσι δεν υπάρχει περίπτωση να βιώσετε τα ίδια δυσάρεστα φαινόμενα με πριν.

Οι ενεργειακοί καθαρισμοί συνδυάζονται και με τεχνικές feng-sui και μπορούν να γίνουν τόσο για τον προσωπικό όσο και για τον επαγγελματικό σας χώρο.

Περισσότερες πληροφορίες δίδονται με προσωπικό ραντεβού.

Για περισσότερες πληροφορίες
μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας 
καλώντας μας στα τηλέφωνα
211 4019724 6934531919.

Μοιράσου το στα social :

Προγραμματίστε το ραντεβού σας

Σχετικά άρθρα

Θεραπεία Χώρου Feng Shui

Το Φενγκ Σουι δεν είναι για ανθρώπους που θέλουν να διακοσμήσουν το χώρο τους με κινέζικα στοιχεία. Είναι για ανθρώπους που θέλουν να γνωρίζουν τι

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ενεργειακή Πυραμίδα

Βρίσκεστε εδώ : Ενεργειακή Πυραμίδα Η πυραμίδα που σας προσφέρουμε είναι προσωπική εργασία από την αρχή πάνω στα δικά σας δεδομένα και κάθε εικόνα αυτών

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Δωρεάν Διάγνωση / Ερωτήσεις